Medewerker Bediening in de Horeca

Medewerker Bediening in de Horeca

Medewerker Bediening in de Horeca

Ga samen met jouw collega’s en vrienden aan het werk in de bediening, achter de bar, als host & hostess bij evenementen en leer de mooiste plekken van Den Haag kennen als Team Member van Local Heroes! Binnen ons vrolijke bedrijf leer jij veel nieuwe mensen kennen, wordt je uitgenodigd op allerlei feestjes, waar jij samen met jouw collega’s successen viert en nieuwe vrienden maakt.

Direct solliciteren

Over Local Heroes

Local Heroes is een Haagse horecanetwerkorganisatie, met een groot aantal professionele horecakrachten en studenten met een horeca bijbaan. Wij zijn graag op plekken waar herinneringen gemaakt worden! Gastvrijheid is voor ons meer dan een belevenis, het is emotie! Als je de juiste positieve emotie weet los te maken bij jouw gasten of bezoekers worden blijvende herinneringen gemaakt! Denk maar aan het aller vetste optreden dat jij live hebt gezien, of het etentje waarbij jij jouw examen vierde, een bruiloft waar je bij was. Dát zijn de momenten in het leven die er echt toe doen en die blijven plakken. Kom ons gezellige team versterken en wees samen met ons daar waar die geweldige herinneringen gemaakt worden! en solliciteer op deze vacature als Medewerker Bediening en zorg dat jij onderdeel wordt van de vrolijkste staffing agency van Nederland!

Wij:

Komen onze afspraken altijd na, hebben als motto work like a Hero, play like a super Hero! Dus verwacht gezellige borrels, bedrijfsbarbecues en gezellige tochten op onze partyboot De Pimpelmees! (of boozebird;) Daarnaast investeren wij in al onze medewerkers. We bieden cursussen, e-learning en horeca certificaten kosteloos aan, zodat je een geweldig horeca medewerker wordt voor elk event en diner.

Wat wij bieden?

  • Tof werk
  • Goed salaris (altijd boven minimum)
  • Geweldige doorgroei mogelijkheden
  • Leuke Workshops, Trainingen en e-learings die jou (nog) beter maken
  • Socials zoals borrels, bedrijfsfeesten en boatpartys met al jouw collega’s
  • Werken waar en wanneer jij dat zelf wilt!

Dus ben jij outgoing, spontaan, energiek en is jouw beste eigenschap dat jij altijd jouw afspraken nakomt? Meld je dan als de sodemieter aan bij Local Heroes! Join the movement join the fun!!

Salaris

Zonder horeca-ervaring Met veel horeca-ervaring
Leeftijd 21+ € 15,75 € 16,52
Leeftijd 20 € 13,47 € 14,24
Leeftijd 19 € 12,05 € 13,00
Leeftijd 18 € 10,74 € 11,75
Leeftijd 17 € 8,96 € 9,51
Leeftijd 16 € 7,71 € 8,80

*salaris incl. vakantiegeld

Aanmeldformulier

Step 1 of 5