Schoonmaak medewerker

Schoonmaak medewerker

We zijn op zoek naar een schoonmaak medewerker voor ongeveer 25 uur per week 4 tot 5 uur per dag voor een privéwoning in een welgestelde familie in Amsterdam.

Ben jij; gepassioneerd in wasgoed, in staat om kleine aanpassingen te doen aan beschadigde of bevlekte kleding, goed in het scheiden van kleuren, stoffen, ook goed in het opmaken van bedden. Begrijp jij stoffen als geen ander? Kun jij goed plannen en samenwerken met een professionele stomerij voor het beste resultaat? Dan ben jij de wasvrouw / huishoudelijke hulp / schoonmaak medewerker die wij zoeken!

Jouw vaardigheden:

  • Behulpzaam, je bent er graag voor andere mensen.
  • Netjes, schoon en gepassioneerd.
  • Betrouwbaar, iemand die altijd haar afspraken nakomt.
  • Representatief, je hebt altijd een verzorgde uitstraling.
  • Zelfstandig, Iemand die graag zelfstandig werkt.
  • Gedetailleerd, een kwaliteit boven kwantiteit persoon die graag de dingen goed doet.

Wij bieden:

Een zeer prettige stressvrije werkomgeving, Gelegen in Zuid-Amsterdam.

Zelfstandig werken maar met prettige collega’s zoals de nanny, huishoudster, klusjesman en andere medewerkers die ervoor zorgen dat het hele huishouden van het gezin soepel en in control verloopt.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Na het vervullen van verschillende functies binnen het huishouden, kunnen we vol vertrouwen beloven dat dit een zeer warme en betrouwbare werkgever is, die stabiliteit en vertrouwen binnen het team hoog in het vaandel heeft staan. Reiskosten zijn gedekt en het is een functie voor de lange termijn voor de juiste kandidaat.

Kortom; een erg leuke baan, bij een geweldige werkgever, waar jij als schoonmaak medewerker / wasvrouw kan werken in een professioneel team dat alle huishoudelijke taken beheert.

Klinkt dit als de functie voor jou? Solliciteer direct vandaag nog!

*Een persoonlijk gesprek en screening maken deel uit van de selectieprocedure.

sollicitatieformulier

Step 1 of 5