Complete borrelpakketten voor een Voordelige Borrel

Complete borrelpakketten voor een Voordelige Borrel

Wilt u een voordelige borrel organiseren? Local Heroes staat met haar complete borrelpakketten voor u klaar!

Bij Local Heroes geloven wij, dat ieder, evenement, feest of borrel, zo sterk is als de Horeca Krachten, die in directe interactie staan met uw gasten. Een sprankelend, bevlogen en goed geolied Hospitality Team, dat klaarstaat voor uw gasten is doorslaggevend voor het slagen van elke borrel. Vandaar dat wij er álles aan doen om een team van ervaren en bevlogen medewerkers op uw voordelige borrel in te zetten.

Vul in ons geheel vrijblijvende aanvraagformulier in hoeveel gasten u bij uw borrel verwacht en krijg direct inzicht in de kosten!

Borrelarrangementen voor een Voordelige Borrel aanvragen Direct solliciteren

Onze Borrelpakketten

Wij bieden drie verschillende borrelpakketten aan, namelijk het voordelige borrelpakket, het verzorgt borrelpakket en het complete borrelpakket. Bij elk pakket leveren wij verschillende drank- en hapjes arrangementen. Eventuele glazen of ander materiaal dat er voor de borrel nodig zijn kunnen wij in verder overleg meenemen.

Het Goedkope Borrelpakket
Bij het goedkope borrelpakket verzorgen wij een open bar voor al uw mede borrellaars. Bij de open bar kan er bier, wijn, fris en jus d’orange onbeperkt worden besteld. De lege drankglazen worden door onze Gastvrije Horeca Medewerkers opgehaald. Er worden bakjes met diverse zoutjes & nootjes klaargezet en elk uur een luxe rondje bittergarnituur van de Haagse Croquetterij geserveerd waar al uw gasten van kunnen genieten. Bestel het Goedkope Borrelpakket al vanaf €7,- p.p.!

Het Voordelige Borrelpakket
Bij het voordelige borrelpakket verzorgen wij een open bar waar niet alleen het standaard assortiment bier, wijn en fris wordt geserveerd, maar ook vodka- en bacardi mixdranken samen met gin & tonics. U gasten kunnen onbeperkt drank bestellen aan de bar. De lege drankglazen worden door onze Gastvrije Horeca Medewerkers opgehaald. Er worden bakjes met diverse zoutjes & nootjes klaargezet en elk uur een luxe rondje bittergarnituur & kaassoufles van de Haagse Croquetterij en home made chickenwings geserveerd door ons ervaren horeca personeel waar al uw gasten van kunnen genieten. De meegestuurde supervisor is in bezit van een SVH en geeft leiding aan het Horeca Personeel, waardoor eventuele problemen direct zorgeloos worden opgelost. Bestel het Voordelige Borrelpakket al vanaf €9,50 p.p.!

Het Complete Borrelpakket
Bij het Complete Borrelpakket verzorgen wij een open bar met incl. een ervaren Cocktail Shaker die de drie geliefdste cocktails voor uw gasten onbeperkt bereidt! Buiten de verzorgden cocktails kunnen uw gasten ook bier, wijn, fris en mixdranken aan de bar onbeperkt bestellen. De glazen worden door ons ervaren horeca personeel weer netjes opgehaald om de avond soepel te laten verlopen. Daarnaast worden er met diverse bites/snacks rondgelopen door onze ervaren serveerster. Deze hapjes zijn luxe bittergarnituur snacks & kaassoufles van de Haagse Croquetterij, home made chickenwings en Sushi gemaakt door een professionele sushi chef. De meegestuurde supervisor is in bezit van een SVH en geeft leiding aan het Horeca Personeel, waardoor eventuele problemen direct zorgeloos worden opgelost. Bestel het Complete Borrelpakket al vanaf €14,- p.p.!

Prijslijst per Pakket

De prijs van Het borrelpakket die wij leveren hangt af van welk borrelarrangement u bij uw borrel vindt passen en het totaal aantal gasten dat uw verwacht. Eventuele reiskosten zullen later bij uw persoonlijke offerte worden bijgevoegd.

200+ gasten Tussen de 150 en 200 gasten Tussen de 100 en 149 gasten Tussen de 50 en 99 gasten 
Goedkoop Borrelpakket

€7,-

€7,25

€7,50

€8,50

Voordelig Borrelpakket

€9,50

€9,75 €10,-

€11,-

Compleet Borrelpakket

€14,-

€14,50

€15,- €15,50

Vul direct ons geheel vrijblijvend aanvraagformulier in en krijg direct inzicht in de kosten! Na het invullen van ons slimme aanvraagformulier zullen wij telefonisch contact met uw opnemen om uw borrel te doorlopen.

Borrelarrangementen voor een Voordelige Borrel aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het arrangement