Horeca studenten bijbaan

Horeca studenten bijbaan

Wil jij (weer) aan het werk als Horeca Held op de tofste feesten, partijen en events in de regio Haaglanden of Den Haag? Ben je gastvrij ingesteld en hou je ervan om mensen een Good Time te bezorgen?

Direct solliciteren

Wie zijn wij

Wij van Local Heroes zijn graag op plekken waar herinneringen gemaakt worden! Gastvrijheid is voor ons meer dan een belevenis, het is emotie! Als je de juiste positieve emotie weet los te maken bij jouw gasten of bezoekers worden blijvende herinneringen gemaakt! Denk maar aan het aller vetste optreden dat jij live hebt gezien, of het etentje waarbij jij jouw examen vierde, een bruiloft waar je bij was. Dát zijn de momenten in het leven die er echt toe doen. Kom ons gezellige team versterken en wees samen met ons daar waar die geweldige herinneringen gemaakt worden! en solliciteer op deze horeca bijbaan vacature!

Wat wij bieden?

  • Tof werk
  • Goed salaris (altijd boven minimum)
  • Geweldige doorgroei mogelijkheden
  • Leuke Workshops en e-learnings die jou (nog) beter maken
  • Socials zoals borrels, bedrijfsfeesten en boatpartys met al jouw collega’s
  • Werken waar en wanneer jij dat zelf wilt!

Join vandaag nog het vrolijkste en professioneelste Hospitality team en verzeker jezelf van de leukste horeca studenten bijbaan met een dik salaris en een geweldige tijd!! Join the Movement Become a Hero!

Salaris

Zonder horeca-ervaring Met veel horeca-ervaring
Leeftijd 21+ € 14,39 € 15,41
Leeftijd 20 € 12,96 € 13,99
Leeftijd 19 € 11,57 € 12,86
Leeftijd 18 € 10,15 € 11,37
Leeftijd 17 € 8,55 € 10,50
Leeftijd 16 € 7,71 € 9,-

*salaris incl. vakantie geld

Aanmeldformulier

Step 1 of 5