Bent u op zoek naar professioneel receptie personeel om uw team te versterken? Bij Local Heroes bieden wij al meer dan tien jaar ervaren en klantgerichte receptie medewerkers die zorgen voor een warm welkom en uitstekende service aan uw bezoekers en klanten.

Waarom kiezen voor ons receptie personeel?

Ons receptie personeel is zorgvuldig geselecteerd en getraind om te voldoen aan de hoogste standaarden. Ze beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, organisatorisch talent en een klantgerichte instelling. Bovendien hebben wij een erg vriendelijke inleenfactor, waardoor u kosten bespaart.

Receptie Personeel Inhuren aanvragen Direct solliciteren

Onze dienstverlening:

Werving en Selectie: Wij luisteren naar uw wensen en selecteren de beste kandidaten op basis van uw specifieke bedr4ijfscultuur en functie eisen.

Tijdelijke en permanente plaatsingen: Of u nu op zoek bent naar tijdelijke vervanging of een vaste kracht, wij bieden flexibele oplossingen.

Directe overname mogelijk: Naast tijdelijke plaatsingen kunt u ook kiezen voor werving met directe overname.

Kwaliteitsgarantie: Al ons receptie personeel is zorgvuldig gescreend en beschikt over de benodigde kwalificaties en ervaring. U betaald enkel voor echt gewerkte uren, verzuim is dus gedekt!

Neem contact met ons op:

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van receptie personeel? Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier. Ons team van ervaren recruiters staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte kandidaten.

Receptie Personeel Inhuren aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel

  • Één uitvraag duurt minimaal 4 uur.
  • Deze aanvraag is nog geheel vrijblijvend.

Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: LocalHeroes.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en LocalHeroes.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.