Kok of keukenmedewerker

Kok of keukenmedewerker

Sta je open voor wat nieuws? Wil je graag werken wanneer het jou uitkomt? Heb je al ervaring in de keuken of volg je een culinaire opleiding?

Werk je graag samen met fijne collega’s op verschillende soorten opdrachten? Op vaste locaties of bij wisselende evenementen? Sta jij te popelen om jouw culinaire talent verder te ontwikkelen bij verschillende opdrachtgevers onder begeleiding van een doorgewinterde chef-kok, die jou de kneepjes van het vak bij kan brengen?


Kok of keukenmedewerker bij Local Heroes:

Als staffing partner van vele mooie bedrijven en organisator van evenementen om je vingers bij af te likken zijn wij op zoek naar koks en keukentalenten. Van zomerbaan voor starters in de keuken, zoals keukenhulp tot hulpkok, of startende en ervaren zelfstandig werkende koks. Bij Local Heroes vind je de tofste en best betaalde jobs! Met een breed netwerk aan opdrachtgevers en ervaren collega’s zal je bij Local Heroes altijd iets vinden wat op bij jou past.

Wie wij zijn?

Een hospitality staffing en evenementenbureau actief in de regio haaglanden. Wij helpen horeca helden met het vinden van de leukste jobs en de mooiste horeca carrières en onze opdrachtgevers  bij het invullen van tijdelijke versterking en vaste opdrachten. Daarnaast organiseren we bruiloften, bedrijfs- feesten en evenementen met focus op een culinaire beleving.

Jij krijgt:

  • Goed betaald
  • Snelle uitbetaling
  • Collega’s met expertise
  • Doorgroeimogelijkheden
  • De leukste personeelsfeesten en trainingen

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet en solliciteer direct. Laat via ons inschrijfformulier weten wie je bent en upload een CV! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

Inschrijfformulier

Step 1 of 5