Bar en Barista horecabaan in theater

Heb jij barista ervaring en ken jij ook de weg achter een bar? Werk je graag zelfstandig en lijkt het jouw tof om in het centrum van Den Haag op een culturele hotspot de bar te runnen? Dan is dit de baan voor jou!

Direct solliciteren

Over Local Heroes:

Local Heroes is een Haagse horecanetwerkorganisatie, met een groot aantal professionele horecakrachten en studenten met een horeca bijbaan. We komen onze afspraken altijd na, hebben als motto work like a hero, play like a super hero! Dus verwacht gezellige borrels, bedrijfsbarbecues en gezellige tochten op onze partyboot De Pimpelmees! Daarnaast investeren wij in al onze medewerkers. We bieden cursussen, e-learning en horeca certificaten kosteloos aan, zodat iedereen binnen ons netwerk zich kan door ontwikkelen tot ware Horeca Held!

Over jou

De perfecte kandidaat voor deze horecabaan komt zijn of haar afspraken altijd na. Heeft kennis en ervaring opgedaan in de horeca en kan goed zelfstandig werken, maar is ook als teamplayer inzetbaar. Het volgen van een opleiding of een diploma richting horeca is een pre maar geen vereiste.

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Salaris

Zonder horeca-ervaring Met veel horeca-ervaring
Leeftijd 21+ € 14,39 € 15,41
Leeftijd 20 € 12,96 € 13,99
Leeftijd 19 € 11,57 € 12,86
Leeftijd 18 € 10,15 € 11,37
Leeftijd 17 € 8,55 € 10,50
Leeftijd 16 € 7,71 € 9,-

*salaris incl. vakantie geld

Sollicitatie Formulier

Step 1 of 5