Receptioniste Inhuren

Heeft u een receptioniste nodig die professioneel en vriendelijk is? Local Heroes helpt u al ruim tien jaar bij het vinden van de ideale receptioniste die past bij uw bedrijf. Onze kandidaten zijn ervaren, representatief en klaar om uw bezoekers een uitstekende eerste indruk te geven.

Waarom onze receptionistes?

Onze receptionistes zijn getraind om uw bezoekers gastvrij te ontvangen en professioneel te woord te staan. Ze beschikken over uitstekende organisatorische vaardigheden en kunnen diverse administratieve taken efficiënt uitvoeren, waardoor uw dagelijkse activiteiten soepel verlopen. Daarnaast bieden wij een erg vriendelijke inleenfactor.

Receptioniste Inhuren aanvragen Direct solliciteren

Onze dienstverlening:

Deskundige werving: Wij matchen uw wensen met de vaardigheden en ervaring van onze receptionistes.

Flexibele inzetbaarheid: Of u nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of een vaste kracht, wij bieden de juiste oplossing.

Directe overname mogelijk: U kunt ook kiezen voor werving met directe overname.

Gegarandeerde kwaliteit: Onze receptionistes zijn zorgvuldig gescreend en getraind om aan uw verwachtingen te voldoen.

Neem contact met ons op:

Wilt u een receptioniste inhuren? Neem vandaag nog contact op met Local Heroes via onderstaande formulier.

Receptioniste Inhuren aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel

  • Één uitvraag duurt minimaal 4 uur.
  • Deze aanvraag is nog geheel vrijblijvend.

Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: LocalHeroes.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en LocalHeroes.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.