Local Heroes zoekt Promo Girls en Promo Guys voor het promoten een tof nieuw drankconcept! Hou je van het nachtleven en lijkt het jou geweldig om bij de dikste clubs, tofste events en vetste festivals aan het werk te gaan? Local Heroes biedt jou deze kans! Jij beschikt over:  Dé uitstraling, hét zelfvertrouwen en de representativiteit om als merkambassadeur van een splinter nieuw drank concept aan het werk te gaan.

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Jij, als onderdeel van het Local Heroes promotieteam, promoot straks een nieuw drankconcept onder het uitgaanspubliek. Dit kan zijn tijdens festivals, op clubavonden of evenementen. Jij bent erbij! Je verkoopt, promoot en feest ondertussen gezellig mee! In wisselende teams van twee tot tien promotors zal je jou eigen verkooppunt beheren of het publiek met het nieuwe product kennis laten maken!

Wat vragen we van jou?

Je bent minimaal 18 jaar, Je houdt jezelf altijd aan de gemaakte afspraken, voelt jezelf thuis in het nachtleven en vind het tof om bij de dikste clubs, tofste events en vetste festivals aan het werk te gaan. Je bent minimaal twee keer per maand beschikbaar op de donderdag, vrijdag en zaterdag avond/nacht. Je bent bij voorkeur in bezit van sociale hygiëne (svh) of bereid dit certificaat (met behulp van Local Heroes) te behalen. Je hebt een vrolijke uitstraling en bent altijd wel in voor een feestje! In bezit zijn van een rijbewijs is pré.

Wat bieden wij?

Een hele toffe baan bij het vrolijkste promotieteam van Nederland, Flexibel werk, perfect voor naast je studie met het dikste salaris! Gezelligste team collega’s met regelmatig mooie borrels feestjes en extra’s.

Lijkt deze bijbaan iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Step 1 of 5