ZWK Chef

ZWK Chef

ZWK Chef

Als ZWK zelfstandig werkend kok kan jij van verse ingrediënten dé heerlijkste gerechten maken. Je beheerst alle kook en snijtechnieken en maakt er samen met jouw collega’s elke dag weer een prachtig culinair spektakel van. Jij weet precies wat het is om een keukenteam aan te vullen en hebt aan een aanwijzing van jouw (sous) chef genoeg om jouw een productieve werkdag te draaien binnen jouw team.

Direct solliciteren

De Job:

Als ZWK chef word je onderdeel van een snelgroeiend conferentiecentrum en hotel in Amsterdam, gespecialiseerd in hoogwaardige vergaderingen en internationale congressen met tot wel 1200 deelnemers. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het culinaire aspect van dit centrum en werkt met een professioneel team. Dit is je kans om zowel het team als het bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Over Ons:

Local Heroes is jouw partner voor hoogwaardige personeelsbemiddeling bij gerenommeerde bedrijven en evenementen. We bemiddelen gekwalificeerd personeel voor tijdelijke en vaste functies. Onze cateringopdrachten op diverse locaties en de ontwikkeling van nieuwe culinaire concepten behoren tot onze expertise. Bij Local Heroes vind je uitdagende en goedbetaalde banen en profiteer je van ons uitgebreide netwerk en ervaren collega’s.

Onze opdrachtgevers kiezen voor Local Heroes vanwege ons maatwerk en onze focus op kwaliteit boven kwantiteit. Wij streven er altijd naar om culinaire verwachtingen te overtreffen. Wil jij ons daarbij helpen? Solliciteer dan nu op deze zelfstandig werkend kok positie als werknemer met vast contract of als zzp/freelance kok, wordt onderdeel van ons netwerkt en sluit je aan bij ons team!

De Ideale Kandidaat:

 • Heeft aantoonbare meerjarige werkervaring in een professionele keuken als zelfstandig werkend kok.
 • Is een chef in hart en nieren
 • Bezit kennis van HACCP.
 • Kan zelfstandig werken als zelfstandig werkend kok en kan improviseren.
 • Is een voorbeeld voor het team door enthousiasme en een positieve instelling.
 • Is stressbestendig en kan omgaan met deadlines.
 • Vindt het leuk om gerechten te bereiden en er iets moois van te maken.
 • Kan fysiek redelijk zwaar werk aan.
 • Heeft een representatief voorkomen en is makkelijk in de omgang.
 • Beheerst de Nederlandse taal gesproken.
 • Beschikt over koks diploma/koks papieren.

Jouw Nieuwe Werkplek:

Onze locatie is zeer goed bereikbaar in Amsterdam Zuidwest, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in combinatie met een geweldige werksfeer. Je komt te werken met een zeer enthousiaste en deskundige General Manager (GM), die volgens ons de beste is die we in onze tien jaar ervaring hebben meegemaakt. Deze werkgever biedt talloze doorgroeimogelijkheden en kansen voor iedereen die ambitieus is. Dus, als je ambitie hebt, grijp deze geweldige kans met beide handen aan en solliciteer nu!

Salaris/ tarief

Aan een fulltime functie zit een salaris van 2.100,- tot 3.000,- per maand gekoppeld, met een contract voor een half jaar en zicht op vast contract voor onbepaalde tijd.
ZZP: tussen de €30,- en 35,- per uur.

Sollicitatie Formulier

Step 1 of 5