Frontdesk Medewerkers

Heeft u tijdelijk extra handen nodig aan uw frontdesk? Local Heroes biedt al ruim tien jaar ervaren frontdesk medewerkers die flexibel inzetbaar zijn en zorgen voor een warm welkom en uitstekende service aan uw bezoekers en klanten.

Waarom onze frontdesk medewerkers?

Onze frontdesk medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om te voldoen aan de hoogste standaarden. Ze beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, organisatorisch talent en een klantgerichte instelling. Bovendien bieden wij een erg voordelige inleenfactor, waardoor u kosten bespaart.

Frontdesk Medewerkers aanvragen Direct solliciteren

Onze dienstverlening

Flexibele plaatsingen: Wij bieden frontdesk medewerkers voor zowel korte als lange periodes. Deskundige werving: Wij matchen uw wensen met de vaardigheden en ervaring van onze kandidaten. Directe overname mogelijk: U kunt ook kiezen voor werving met directe overname. Kwaliteitsgarantie: Al onze frontdesk medewerkers zijn zorgvuldig gescreend en beschikken over de benodigde kwalificaties en ervaring. Als staffingpartner in hospitality.

Neem contact met ons op: Bent u geïnteresseerd in het inhuren van frontdesk medewerkers? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte tijdelijke ondersteuning.

Frontdesk Medewerkers aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel

  • Één uitvraag duurt minimaal 4 uur.
  • Deze aanvraag is nog geheel vrijblijvend.

Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: LocalHeroes.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en LocalHeroes.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.