Zelfstandig Werkend kok

Local Heroes is op zoek naar een ervaren zelfstandig werkende kok/chef om ons team te versterken voor een langdurig cateringproject.

Het cateringproject: Het bereiden van 3 maaltijden per dag, 7 dagen per week, voor Midden-Oosterse vluchtelingen. De vluchtelingen verblijven momenteel in een hostel in Scheveningen tot eind december. 50% van hen is jonger dan 18 jaar. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit het bereiden van gezonde, gevarieerde en smakelijke ontbijt-, lunch- en dineropties volgens Halal richtlijnen. Je bent verantwoordelijk voor alle hygiënevereisten en zorgt ervoor dat de keuken schoon en opgeruimd achtergelaten wordt na elke maaltijd. Indien gewenst, kan je hulp krijgen van de vluchtelingen bij het koken.

Als ideale kandidaat ben je op zoek naar stabiliteit in je werk en heb je professionele kookervaring in de Midden-Oosterse, Arabische of Afrikaanse keuken. Je moet de creativiteit bezitten om verschillende gerechten te maken op basis van wat voorradig is en met passie koken. Je bent gepassioneerd over koken en geniet van werken in een stressvrije omgeving.

Jij:

Spreekt vloeiend Nederlands of Engels, en/of Frans/Arabisch is een pluspunt. Komt altijd je beloftes na en bent betrouwbaar. Kan creatieve gerechten maken, consistent de juiste hoeveelheid voedsel bestellen en creatief koken (koken met wat er in de koelkast ligt is jouw specialiteit). Als het bovenstaande bij jou past, aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog voor deze geweldige kans, waar je zo snel mogelijk kunt beginnen.

Werktijden: van 11:30 uur tot 20:00 uur met een pauze van 30 minuten.

Sollicitatie Formulier

Step 1 of 5