Community Builder

Community Builder

Community Builder

Local Heroes zoekt een Community Builder!

Direct solliciteren

Jij

Bent een open, positief, extravert mensen mens. Je bent energiek, ambitieus, creatief en een échte doorzetter. Je legt gemakkelijk contacten en komt overtuigend over. Je bent open, sociaal en zoekt de verbinding. Daarnaast heb je een HBO werk en denkniveau binnen een commerciële of hospitality georiënteerde opleiding.

Wij

Zijn een Hospitality staffing en event agency. Wij zijn daar, waar herinneringen gemaakt worden! Die bruiloft, of dat ene fantastische evenement, waar mensen jaren later nog aan terug denken, daar vind je ons!

Wij zijn als grootste hospitality staffing partner in de regio Haaglanden, met vast en flexibel inzetbaar gastvrij en gastronomisch personeel op vrijwel iedere A locatie in de regio actief. Onze medewerkers, ook wel genoemd Heroes, werken op festivals, evenementen, beach clubs, restaurants, luxe Hotel locaties en op tal van feesten en events. Daarnaast verzorgen wij zelf feesten en evenementen, waarbij de inzet van onze Hospitality Heroes altijd centraal staat.

De Functie

Als Community Builder bij Local Heroes sta jij aan de kern van onze organisatie. Je bent als recruiter, actief opzoek naar gastvrij en gastronomisch talent ter versterking van ons team. Als community builder ben jij actief betrokken bij grotere producties, onderhoud jij contact met alle team members / Heroes, plan jij de tofste socials, zoals feestavonden, barbecues, Partyboot tours, met onze eigen partyboot, de Pimpelmees, en borrels voor alle medewerkers / Heroes binnen onze organisatie!

Je begeleidt startende Heroes in hun “on boarding” proces. Weet wat er speelt binnen het team. Plan actief mee voor festivals, evenementen, banqueting diners, bruiloften en partijen. Je daagt medewerkers uit zichzelf verder te ontwikkelen, binnen onze Local Heroes Academy en houdt vorderingen van individuele Heroes nauwlettend bij. Je onderhoudt en bouwt actief aan klantrelaties, gaat op klantbezoeken en bent operationeel actief, wanneer het nodig is.
Voor externe opdrachtgevers werf en selecteer jij specifieke functies. Van F&B managers, locatie managers tot koks. Je stopt niet voordat je de beste kandidaten hebt gevonden en hebt voorgesteld!

De Ideale community builder

 • Heeft commerciële ervaring opgedaan
 • Komt afspraken altijd na
 • Heeft kennis van en affiniteit met de Horeca branche
 • Heeft een afgeronde HBO opleiding, zoals Hotel School of bachelor of commerce
 • Is actief op Social Media en zet dit graag zakelijk in
 • Heeft zeker geen “bel angst” of negen-tot-vijfmentaliteit
 • Is stressbestendig en oplossingsgericht
 • Kan goed zelfstandig werken en zet gemakkelijk een paar stappen extra.
 • Kan een informele werk relatie, waarbij we zacht op de, maar hard op de afspraken zijn prima aan
 • Heeft al kennis en ervaring binnen de arbeidsbemiddeling (is een pre)
 • Is een vrolijke en gezellige collega, waarmee we keihard kunnen samenwerken én samen lachen!

Wat krijg jij van ons

Jij beloven jou een geweldige baan, binnen een vrolijk jong bedrijf, in een ontspannen en informele kantooromgeving, waarbinnen het motto Work Hard, Play Harder een vast mantra is! Naast tof werk op kantoor, ben je operationeel actief (of verantwoordelijk) tijdens de vetste feesten, tofste partijen en dikste diners. Je krijgt goede begeleiding van de eigenaren en vaste medewerkers van het bedrijf, waardoor je snel een onmisbare speler binnen het team zult zijn, waarbij jij veel verantwoordelijkheid en vertrouwen krijgt. Je krijgt een goed salaris, geweldige ervaringen en doorgroeimogelijkheden!

Kortom; ben jij de Community Builder waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan als de sodemieter, en wellicht maken wij binnenkort met elkaar kennis bij ons op kantoor.

Sollicitatie Formulier

Step 1 of 5