Local Heroes Academy

Sinds de oprichting van Local Heroes staat een persoonlijke aanpak en aandacht voor onze medewerkers voorop. Dit betekent onder andere dat we vanaf dag één tijd, aandacht en energie steken in de ontwikkeling van onze Hospitality Helden. Dit heeft ertoe geleidt dat wij zijn uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardig Horeca uitzendbureau.

Direct solliciteren

Wat is de Local Heroes Academy?

Jaren aan ervaring in de gastvrijheidsindustrie gaven ons de kennis, de vaardigheden en het inzicht. In samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelde wij vervolgens de Local Heroes Academy. Een platform waarbinnen wij stapsgewijs mensen inzicht in het Horeca vak bieden.

De Local Heroes Academy is een inhouse ontwikkelingsprogramma, waarbij we gastvrije starters in een aantal stappen omtoveren tot doorgewinterde Hospitality Helden! Natuurlijk kan je ook halverwege instromen. Afhankelijk van de kennis en ervaring die je al bezit.

Onderdelen Hospitality Academy

De Local Heroes Academy is in de loop der jaren doorontwikkeld tot een programma waar starters met een gastvrije instelling worden getraind en gecoacht tot echte allround inzetbare Horeca Helden. Horeca Helden met ervaring worden verder ontwikkeld tot doorgewinterde Hospitality Heroes die ons en onze opdrachtgevers helpen een nieuwe standaard in gastvrijheid neer te zetten!

De Local Heroes Academy bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De Horeca Welkomst training
  • De Horeca Wijkloop training
  • De Barista/Ervaren Bar-medewerker training
  • De Cocktail training
  • De Wijn/Sommelier training
  • De Supervisor/Partymanager training

Bekijk hier de opties

Wat klanten over ons werk zeggen

Met enige regelmaat zetten wij zowel heren als dames in in de bediening, echte bartenders. Maar ook in de keuken zijn zij een zeer gewaardeerde speler geworden! Fijne samenwerking en goed contact zijn voor ons ook zeker redenen om samen te werken!
Roderick Jongbloed, FB Manager Marriott
Grote complimenten aan zowel het personeel als de organisatie van Local Heroes. Van te voren nog door de planner gebeld om de dag goed door te nemen, daardoor wisten de heroes van Local Heroes zelf tijdens het feest precies wat ze moesten doen! Nogmaals mijn dank voor jullie goede samenwerken en harde inzet!
Kevin Siekmann (Food & Beverage manager) – Carlton Ambassador
Zij hebben de hele week lang alles tot in de puntjes verzorgd en ons enorm geholpen bij een seminar welke wij op locatie hebben gehouden
Michael van der Heijden, Salesmanager Tempo Team
Snel geschakeld bij een aanvraag op korte termijn! De mannen en dame hebben lekker gewerkt, ondanks dat ze elkaar niet allemaal kende werkten ze top samen als team! Bedankt!
Bas van Eck, Eigenaar Van Eck Catering
Wat heeft Local Heroes ons waanzinnig goed geholpen! Ten eerste konden ze eerder komen en gingen ze direct aan de slag. Verder hielden ze alles in de gaten en waren ze super gezellig en vriendelijk. Door Local Heroes hebben wij en onze gasten echt van ons feest kunnen laten genieten. Zonder Local Heroes was dit feest niet zo'n succes geweest!
Kirsten Vos, Eigenaresse Bureau de Haagse Vos
Once again we are extremely happy with Local Heroes! Thank you to Mels, Igno and the team for taking all the organisation of the ANZAC Day breakfast for 200 hungry people out of my hands and taking care of it in such a highly professional and friendly manner. See you again in 2019 or definitely before if I need caterers for a large event.
Joanne McCauley, Executive Assistant to the Ambassador of New Zealand
Local Heroes doet wat hun naam beloofd! De offerte was snel binnen, de prijs was scherp en de communicatie verliep soepel. Uiteindelijke werden onze verwachtingen overtroffen. De afsluiting met de borrel was ook goed geregeld. Daarnaast hebben ze alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Echt een aanrader.
Barbara Hensen, Secretaresse Lijn 1