Catering medewerker bedrijfshoreca

Catering medewerker bedrijfshoreca

Bij local heroes begrijpen we als geen ander dat ook de liefde voor de zaak vaak door de maag gaat.
Niets is zo fijn als op een drukke werkdag te kunnen ontspannen bij het bedrijfsrestaurant, waar je vriendelijk wordt verwelkomt door een vertrouwde Catering medewerker, die jouw verassende, afwisselende en gezonde lunch als zijn of haar persoonlijke uitdaging ziet.

Een goed bedrijfsrestaurant met het juiste personeel is daardoor cruciaal voor de productiviteit van de gehele organisatie

We van Local Heroes begrijpen dit als geen ander en doen er dan ook alles aan om de juiste Catering medewerker in te zetten binnen uw bedrijfshoreca!

Catering medewerker bedrijfsrestaurant aanvragen Direct solliciteren

Wij zijn er voor:

  • De zoektocht naar nieuwe vaste krachten in uw bedrijfshoreca
  • Langdurig verzuim of vakantie of zwangerschap vervanging van uw vaste catering medewerkers.

De zoektocht naar een nieuwe vaste Catering Medewerker begint met een aanvraag bij onze recruiters. Bij Local Heroes beschikken we namelijk oven een uitgebreid netwerk van Catering Medewerkers Bedrijfshoreca. Er is een actieve poule van flex krachten die vaak snel kunnen worden ingezet. Daarnaast staan onze database en recruitmentkanalen voor u klaar om snel de juiste match te maken wanneer u voor langere periode (bijvoorbeeld met kans op een vaste baan of plaatsing) een passende medewerker zoekt.

Onze recruiters werven medewerkers lettend op een aantal factoren:

  • Gastvrij
  • Culinair onderlegd
  • Ervaren
  • Gediplomeerd

Wanneer er spraken is van spoed, kunnen we in veel gevallen direct een oplossing bieden in de vorm van flexkrachten, waarna wij voor u opzoek kunnen naar een permanente oplossing in de vorm van een ervaren en gediplomeerde catering medewerker.

Onze werkwijze wijkt af van dat van een gemiddeld bemiddelingsbureau. Bij local Heroes kiezen we bewust voor ervaren (senior) recruiters, professionals die eerst hun sporen in de hospitality hebben verdient. Zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten schakelen dus met een Chef of Horeca Held met geruime hospitality kennis én ervaring in de arbeidsbemiddeling. Hierdoor kunnen wij snel en prettig communiceren met alle betrokken partijen en zijn we instaat snel een juiste inschatting te maken aangaande de verwachte werkzaamheden om hier vervolgens de perfecte match op af te stemmen.

Deze beroepservaring stelt ons instaat om gastvrijheidstrainingen aan te bieden aan al onze medewerkers, of culinaire inspiratie mee te geven aan catering medewerkers of zelfstandig werkend koks.

Door deze beproefde aanpak, waarbij hospitality professionals als recruiters en consultants worden ingezet, hebben we al vele organisaties aan een nieuwe collega kunnen helpen. Laat ons weten waar wij u mee van dienst kunnen zijn door ons “slimme” aanvraag formulier in te vullen, of ons even te bellen. Wij kijken er naar uit om u toe te mogen voegen aan onze lijst met tevreden opdrachtgevers!

Heeft u geen volwaardig bedrijfsrestaurant, maar wilt u uw medewerkers een graag dagelijks een perfect verzorgde lunch aanbieden, vrij van gedoe, altijd op tijd zodat de lunch écht weer een moment van ontspanning wordt? Bij Local Heroes begrijpen we als geen ander dat liefde door de maag gaat. Dat geldt dus zeker ook voor liefde voor de baas! De lunch is hierdoor van onschatbare waarde, als middel, om uw medewerkers happy te houden. Ontzorg uzelf en uw medewerkers met een perfect verzorgde lunch, waarbij wij garant staan voor bekwaam en betrouwbaar personeel en een gevarieerde en gezonde lunch waar werkelijk iedereen blij van wordt.

Onze kok(s) en/of cateringmedewerker(s) werken volledig volgens de HACCP richtlijnen, waardoor er nooit meer over de datum producten geconsumeerd worden, producten verkeerd worden (terug) gekoeld of andere zaken voorkomen, waardoor de voedsel veiligheid binnen uw organisatie, in het geding komt. Onze kok(s) en catering medewerkers verzorgen de inkoop, welke wordt afgestemd op de wensen van uw medewerkers. De lunch zal dagelijks op tijd klaar staan en bestaat naast vers afgebakken broodjes uit een huisgemaakte salade en warme soep. Kies voor kwaliteit, zekerheid en duurzaamheid!

Hoe wij te werk gaan?

Wij stellen samen met u en uw medewerkers een culinair plan op. Hierbij staan inkoop budget, smaak en dieetwensen centraal. Alles vegetarisch? Alles bio? Personeel met bepaalde dieetwensen of allergieën? Wij stellen een plan op, waarbij met iedereen rekening gehouden wordt.

Wij stellen een kok of catering medewerker aan, die dagelijks de verantwoordelijkheid over de lunch draagt. De werkgeverslasten van deze medewerker liggen volledig bij Local Heroes. Is de match met de catering medewerker geen succes? Dan springen wij bij, gaan het gesprek aan en gaan indien nodig opzoek naar beter passende oplossing.

kortom, verzeker uzelf van een compleet verzorgde en ontzorgde lunch en benut de productiviteit van uw medewerkers optimaal, zonder ooit nog zorgen over de personeelslunch.

Catering medewerker bedrijfsrestaurant aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel

  • Één uitvraag duurt minimaal 4 uur.
  • Deze aanvraag is nog geheel vrijblijvend.

Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: LocalHeroes.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en LocalHeroes.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.