Evenementen Medewerker

Evenementen Medewerker

Evenementen Medewerker

Evenementen medewerker

Wil jij werken op de tofste locaties en evenementen van Den Haag en Rotterdam? Wil jij nooit meer een feestje missen en daar zijn waar herinneringen voor het leven worden gemaakt? Dat kan!

Direct solliciteren

Waar zijn wij?

Met Local Heroes werk je op de tofste plekken! Zoals?

  • De hipste Clubs
  • De dikste Festivals
  • De chicste Hotels en Restaurants
  • De gezelligste Bruiloften
  • De gaafste Theaters
  • De grootste Congressen
  • De leukste catering Evenementen
  • De coolste Partyboot

Wat ga jij daar doen?

Elk evenement en locatie is weer uniek, op deze manier is er op elke werkdag wel iets te beleven! Of je staat te vlammen achter de barren, te serveren terwijl de gasten dineren, op te passen op allen jassen, je host je gasten om ze het hele event te ontlasten,  je runt omdat je mensen iets te drinken gunt, je verzorgt de catering bij elke opening.

Bij Local Heroes kies jij zelf waar en wanneer JIJ werkt!

Heb jij een drukke (studie) week of juist ineens super veel vrije tijd? Open je Local Heroes app en kies zelf waar & wanneer jij gaat werken. Op deze manier werk jij niet alleen op de leukste evenementen maar ben jij de baas over jouw eigen rooster!

Hoe word jij een echt Horeca Hero bij Local Heroes? Easy!

Je vult het aanmeldformulier in op onze website en wordt zo snel mogelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Daarna volg je onze in-house Horeca training waar wij jou alles gaan leren om jou op je eerste werkdag al te laten knallen!

Daarnaast krijg je de kans om de gaafste workshop te volgen! Leer hoe je de lekkerste cocktails shaket, de mooiste koffie en latte art maakt en proef het verschil tussen veel verschillende wijnen en leer hoe deze samen gaan met de gerechten!

Work hard play HARDER!

Join de leukste Local Heroes team party’s en vaar mee op onze partyboot! Maak van je collega’s vrienden en leer Den Haag en Rotterdam tot aan de puntjes kennen!

Salaris

Leeftijd Zonder horeca-ervaring Met veel horeca-ervaring
21+ € 16,26 € 16,61
20 € 13,83 € 14,18
19 € 12,23 € 12,77
18 € 10,74 € 11,22
17 € 8,96 € 9,53
16 € 7,42 € 8,35

*salaris incl. vakantiegeld

Aanmeldformulier:

Step 1 of 5