Walking Diner Organiseren

Walking Diner Organiseren

Walking Diner Organiseren

Wilt u een walking diner organiseren op locatie? Kies hier direct welke culinaire gerechten u door ons ervaren horeca personeel geserveerd wilt hebben en krijg direct inzicht in de prijs!

Bij een walking diner geeft u uw gasten de mogelijk om met iedereen te communiceren. Het is dé informele manier om culinaire te eten. De gerechten worden door ons ervaren horeca personeel geserveerd en worden door de chef op locatie bereid. De gerechten zien er culinair uit en worden met bestek, servet en schaaltje geserveerd, waardoor de gerechten gemakkelijk te consumeren zijn. Na het invullen van ons slimme aanvraagformulier krijgt u direct inzicht in de prijs!

Walking Diner aanvragen Direct solliciteren

De Arrangementen

Wij bieden twee verschillende walking diner arrangementen aan. Het voordelige walking diner arrangement en het complete walking diner arrangement. Bij beide arrangementen kunt u zelf kiezen welke culinaire gerechten u wilt dat wij bereiden. Vul zelf in ons slimme aanvraagformulier in welk arrangement u wilt. Vervolgens zullen wij telefonisch contact met u opnemen om het bedrijfsfeest te doorlopen.

Het voordelige walking diner arrangement
Bij het voordelige walking diner arrangement kunt u in totaal vijf gerechten uitkiezen bestaande uit twee koude gerechten, twee warme gerechten en één nagerecht. Ons ervaren horeca personeel loopt met dienbladen rond in de zaal om al uw gasten het gerecht te serveren en de zaal er netjes en representatief uit te laten zien. Dit arrangement kunt u alleen voor meer dan 50+ gasten bestellen.

Het complete walking diner arrangement
Bij het complete walking diner arrangement kunt u in totaal zes gerechten uitkiezen bestaande uit twee koude gerechten, drie warme gerechten en één nagerecht. Ons ervaren horeca personeel loopt met dienbladen rond in de zaal om al uw gasten het gerecht te serveren en de zaal er netjes en representatief uit te laten zien. Dit arrangement kunt u alleen voor meer dan 50+ gasten bestellen.

Onze Drankarrangementen

Buiten het verzorgen van de walking diner kunt u ook een drankarrangement bij ons bestellen. Het drankarrangement bestaat uit een bar met ervaren barteam en onbeperkte consumptie voor al uw gasten. Zie hieronder de drie arrangementen die wij aanbieden op het gebied van drank en bestel direct u drankarrangement!

Prijzenlijst per Arrangement

Vul direct ons geheel vrijblijvend aanvraagformulier in en krijg direct inzicht in de kosten! Na het invullen van ons slimme aanvraagformulier zullen wij telefonisch contact met uw opnemen om uw walking diner te doorlopen.

Walking Diner aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het arrangement