Drankarrangementen

Drankarrangementen

Drankarrangementen

Bij het drankarrangement kunnen uw gasten voor minimaal 4 uur lang onbeperkt drank bestellen aan de bar. De lege glazen worden door onze medewerker na gebruik weer opgehaald, waardoor de zaal er altijd verzorgt en netjes uit blijft zien. Verder verzorgen wij de bar, koeling, glaswerk  en natuurlijk de drank naar uw keuze! Dit Drankarrangement is alleen beschikbaar voor meer dan 50 gasten.

All-in Drankarrangement aanvragen Direct solliciteren

Onze Drankarrangementen

Wij bieden vier verschillende drankarrangementen aan waaruit u kunt kiezen. Het non-alcoholische drankarrangement, het Hollands gedestilleerd drankarrangement, het luxe drankarrangementen en het extra luxe drankarrangement. Bij elk drankarrangement verzorgen wij ervaren barpersoneel, lege glazen afhalers, koeling voor de drank, bartafel(s), bijbehorend glaswerk en de bij het gekozen arrangement aangegeven drank.

Non-Alcoholisch drankarrangement
Bij het non-alcoholische drankarrangement kunnen uw gasten onbeperkt Jus d’orange, Cola (light), Fanta, Sprite, Casis, Spa blauw en Spa rood aan de bar bestellen voor slechts €4,95 p.p.p.u.. De drank wordt door het ervaren barpersoneel aan de bar ingeschonken en de lege glazen worden op een plateau door het horeca personeel opgehaald. Er wordt een bar geplaatst waaraan uw gasten de drankjes kunnen bestellen en er wordt een koeling meegenomen om te zorgen dat de drankjes goed koud blijven gedurende het event. Er wordt ook bijpassend glaswerk meegenomen. Dit arrangement is pas vanaf 50 gasten beschikbaar en geld pas voor minimaal vier uur.

Holland Gedestilleerd drankarrangement
Bij het holland gedestilleerd drankarrangement kunnen uw gasten onbeperkt Bier (alcoholvrij), Wijn (rood & wit), Jus d’orange, Cola (light), Fanta, Sprite, Casis, Spa blauw en Spa rood aan de bar bestellen voor slechts €5,95 p.p.p.u.. De drank wordt door het ervaren barpersoneel aan de bar ingeschonken en de lege glazen worden op een plateau door het horeca personeel opgehaald. Er wordt een bar geplaatst waaraan uw gasten de drankjes kunnen bestellen en er wordt een koeling meegenomen om te zorgen dat de drankjes goed koud blijven gedurende het event. Er wordt ook bijpassend glaswerk meegenomen. Dit arrangement is pas vanaf 50 gasten beschikbaar en geld pas voor minimaal vier uur. Bij 100 man nemen wij een biertap mee waarin het bier ijskoud kan worden getapt. Bij onder de 100 man zijn er flesjes te beschikking.

Luxe drankarrangement
Bij het luxe drankarrangement kunnen uw gasten onbeperkt Vodka- en Bacardi mixdranken, Gin en Tonic, Bier (alcoholvrij), Wijn (rood & wit), Jus d’orange, Cola (light), Fanta, Sprite, Casis, Spa blauw en Spa rood aan de bar bestellen voor slechts €6,95 p.p.p.u.. De drank wordt door het ervaren barpersoneel aan de bar ingeschonken en de lege glazen worden op een plateau door het horeca personeel opgehaald. Er wordt een bar geplaatst waaraan uw gasten de drankjes kunnen bestellen en er wordt een koeling meegenomen om te zorgen dat de drankjes goed koud blijven gedurende het event. Er wordt ook bijpassend glaswerk meegenomen. Dit arrangement is pas vanaf 50 gasten beschikbaar en geld pas voor minimaal vier uur. Bij 100 man nemen wij een biertap mee waarin het bier ijskoud kan worden getapt. Bij onder de 100 man zijn er flesjes te beschikking.

Extra Luxe drankarrangement
Bij het luxe drankarrangement kunnen uw gasten onbeperkt Cocktails (Moijto, Cosmopolitan & Pina Colada), Vodka- en Bacardi mixdranken, Gin en Tonic, Bier (alcoholvrij), Wijn (rood & wit), Jus d’orange, Cola (light), Fanta, Sprite, Casis, Spa blauw en Spa rood aan de bar bestellen voor slechts €9,95 p.p.p.u.. De cocktail ober(s) shake alle cocktails vers voor alle aanwezigen. De overige drank wordt door het ervaren barpersoneel aan de bar ingeschonken en de lege glazen worden op een plateau door het horeca personeel opgehaald. Er wordt een bar geplaatst waaraan uw gasten de drankjes kunnen bestellen en er wordt een koeling meegenomen om te zorgen dat de drankjes goed koud blijven gedurende het event. Er wordt ook bijpassend glaswerk meegenomen. Dit arrangement is pas vanaf 50 gasten beschikbaar en geld pas voor minimaal vier uur. Bij 100 man nemen wij een biertap mee waarin het bier ijskoud kan worden getapt. Bij onder de 100 man zijn er flesjes te beschikking.

Prijslijst drankarrangement

Bites & Snacks

Wilt u buiten het drankarrangement ook nog Bites & Snacks bij u event hebben? Vul dan buiten het drankarrangement ook in welke Bites & Snacks u wilt!

Al Bites & Snack keuzes zijn inclusief Horeca Personeel dat de hapjes bereid en mee rondloopt, frituur materialen en overige materialen.

Vul hieronder direct ons geheel vrijblijvend aanvraagformulier in en krijg direct inzicht in de prijs! Na het invullen van ons slimme aanvraagformulier zullen wij telefonisch contact met uw opnemen om uw barbecue te doorlopen.

All-in Drankarrangement aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het arrangement