14 Bruiloft Tips

Zie hier 12 ideeën en tips voor jouw droombruiloft!

1. Huur een Weddingplanner/Partymanager in!
Huur een weddingplanner/partymanager in die uw aanvragen hoort en begrijp. Zorg dat al het overige bruiloft personeel altijd weet wat & wanneer moet gebeuren, zodat u zelf de gehele dag alleen maar hoeft te genieten.

2. Budget vaststellen
Zorg dat je prioriteiten stelt. Bespreek samen met elkaar aan welke event onderdeel jullie meer geld aan willen uitgeven, omdat ze veel beteken voor jullie allebei. Op deze manier valt er ook te besluiten welke bruiloft onderdelen jullie samen minder waarden aan hechten en dus op kunnen besparen!

3. Locatie bepalen
Maak een keuze of je de bruiloft op één locatie wilt houden of dat jullie toch lievere meerdere locatie bezoeken op de dag zelf. Hou hiermee wel rekening met het vervoer en regel dat op tijd!

4. Kies een Thema
Zorg dat je thema elke keer bijpassend terugkomt. Zo kan je je thema laten terug komen in de menukaarten, save the date kaartjes, trouwkaarten, bedankkaartjes, tafel aankleding, bloemen en overige decoratie.

5. Huur een professioneel bruiloft team in!
Huur een Bruiloft team in die precies weet hoe ze de romantische sfeer creëren. Tijdens jou bruiloft wil je dat alles wat van te voren gepland en afgesproken is perfect wordt uitgevoerd. Met het inhuren van een bruiloft team weet je zeker dat dit voor de volle 100% wordt gedaan!

6. Professionele trouwfoto’s
Huur een professionele fotograaf in die een fotoshoot met jullie doet, maar ook op de avond zelf foto’s maakt van u met al uw vrienden en familie. Ook is het erg leuk om een videograaf in te huren voor op jullie speciale dag. Zo heb je een mooi aandenken voor het leven.

7. Make-up/Haar/Nagels
Zorg dat je niet verrast ben door drukte bij de kapper / visagiste / stylist / schoonheidsspecialist en maak op tijd een afspraak! Ga op de dag zelf eerst naar de schoonheidsspecialist en daarna pas naar de kapper.

8. Persoonlijke ceremonie
De ceremonie is het punt waar de hele dag natuurlijk om draait. Het moment dat jullie eindelijk “ja, ik wil” zeggen tegen elkaar voor al jullie vrienden en familie. Probeer de ceremonie zoveel mogelijk op jullie aan te sluiten. Vraag bijvoorbeeld een familielid of getuigen om tijdens de ceremonie iets leuks over jullie als stel te vertellen. Je kan ook aan een vriend of familielid vragen om als trouwambtenaar jullie ceremonie te leiden. Een andere optie om je ceremonie persoonlijk te maken is het voorlezen van je trouwbeloftes naar elkaar.

9. Het diner
Het diner valt met meerdere ideeën op te vullen. Je gasten zullen immers na de ceremonie veel trek hebben. Je kan voor een standaard chique sit-down diner a la carte geen. Met een lange langwerpige tafel of een grote ronde tafel zorg je ervoor dat iedereen met bijna iedereen kan praten. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om het diner anders in te vullen! Zo kan je bijvoorbeeld een walking diner, barbecue en catering buffet doen of foodtrucks inhuren. Hoe je het manier van serveren ook invalt het belangrijkste is dat jullie zelf gerechten kiezen die jullie lekker vinden en bij jullie past.

vacature banqueting medewerker bruiloft personeel

10. Huur een Sommelier in!
Laat uw gasten bij het diner genieten van een heerlijk bijpassende glaasje wijn met het juiste verhaal. Verzorg simpel weg een luxe sfeer gedurende uw bruiloft en huur een sommelier in!

11. Zorg dat je iedereen aan het dansen maakt!
Huur een DJ en/of coverband in om zo iedereen aan het dansen te krijgen! De coverband is ook heel leuk om de eerste dans op te doen aangezien zo bijna alle liedjes voor jou en je gasten weten te spelen. Regel zelf met de DJ en coverband welke liedjes jullie op je droombruiloft willen. Om zo de dag nog meer over jullie liefde te laten gaan.

12. Huur een Cocktail Bartender in!
Om te zorgen dat uw gasten tijdens deze speciale dag van de lekkerste cocktail kunnen genieten kunt u een cocktail bartender inhuren met een eigen cocktail bar. Heb creatieve drankjes tijdens uw bruiloft!

13. Regel een digitaal gastenboek
Zorg dat uw gasten op een leuk en creatieve manier hun wensen voor jullie huwelijk kunnen uiten. Een videoboodschap kan simpel gemaakt worden door een videozuil ook wel videopaal genoemd. Op deze manier zal de boodschap nooit vergaan en is het heel persoonlijk!

14. Boek op tijd je huwelijksreis!
Wacht niet te lang met het boeken van je huwelijksreis. Hoe eerder je de reis boekt hoe meer geld je bespaard die je tijdens je bruiloft een andere dingen kan uitgeven. En geniet ervan!

Organiseer hier je bruiloft Direct solliciteren