Studenten bijbaan evenementen

Wil jij werken wanneer jij zelf tijd hebt? Hou je ervan om samen met studiegenoten op de mooiste en tofste locaties aan het werk te kunnen? Met een goed salaris veel flexibiliteit en naast lekker doorwerken een hele hoop pret en gezelligheid?  Krijg jij net als wij een kick van het gevoel om samen met jou collega’s écht het verschil te hebben gemaakt op een groot evenement, feest of partij? Dan heeft Local Heroes dé studenten bijbaan voor jou!

Wat ga je doen?
Je werkt straks in luxe hotels tijdens grote diners. Je staat eerste rij bij evenementen, festivals, bruiloften en feesten. Je ontvangt grote groepen mensen vanuit de garderobe en staat achter de bar tijdens de dikste feesten, concerten en evenementen. Kortom; je bent een Hospitality Held of Hero zoals wij onze medewerkers graag noemen.

Wel interesse maar nog geen ervaring? Geen probleem! Met de juiste instelling en onze e-learning en Local Heroes Academy ben je binnen no time een doorgewinterde Hospitality Hero. Je hebt dan een hele chille studenten bijbaan, die gedurende jouw studie niet alleen voor inkomen, maar ook voor gezelligheid en mooie ervaringen zal zorgen.

Naast werk op de tofste plekken in en rond Den Haag verzorgt Local Heroes gezellige socials, zoals Partyboot trips, feestjes, barbecues en bijvoorbeeld cocktail workshops. Meld jezelf vandaag nog aan en start jouw studenten bijbaan bij de vrolijkste hospitality staffing agency!

Direct solliciteren

Aanmeldformulier

Step 1 of 5