Evenementen Medewerker in Amsterdam!

Evenementen Medewerker in Amsterdam!

Evenementen Medewerker in Amsterdam!

Zin in een te gekke (bij)baan in het bruisende hart van Amsterdam en regiorandstad? Mis geen enkel geweldig evenement meer en wees daar waar herinneringen gemaakt worden!

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als evenementen medewerker in de horeca bij Local Heroes is elke werkdag een nieuw avontuur! Of je nu de bar rockt, de gasten in de watten legt tijdens diners, de bewaarder bent van alle jassen, als event-host je gasten een topervaring bezorgt, drankjes serveert, lunches bereidt of de catering verzorgt bij de grand opening van een hippe spot. Samen met jouw collega’s zorg je er dat elk evenement waar jullie staan vlekkeloos verloopt!!

Waar zijn we te vinden?

Bij Local Heroes draai je mee op de vetste spots in en rond Amsterdam! Denk aan:

  • Hipste Clubs
  • Mega Festivals
  • Luxe Hotels en Hippe Restaurants
  • Te gekke Bruiloften
  • Gaafste Theaters
  • Grootste Congressen
  • Gezellige Catering Events
  • Coole Partyboten

Bij Local Heroes bepaal jij wanneer en waar JIJ werkt!

Heb je een drukke studieweek of zeeën van vrije tijd? Open simpelweg de Local Heroes app en kies zelf waar en wanneer je wilt werken. Zo ben je niet alleen bij de leukste evenementen aanwezig, maar heb je ook de controle over jouw eigen werkschema!

Work hard, play HARDER!

Doe mee met de heetste Local Heroes teamfeesten en feest mee op onze partyboot! Maak van je collega’s vrienden en leer Amsterdam en omgeving van binnen en buiten kennen!

Bovendien krijg je de kans om toffe workshops te volgen! Leer hoe je de meest waanzinnige cocktails shaken, de coolste koffie met latte art maakt, en ontdek het geheim van de beste wijn-spijscombinaties in de horeca!

Hoe word je een echte Horeca Hero bij Local Heroes? Easy!

Vul het aanmeldformulier in op onze website en je wordt direct uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Daarna krijg je onze interne horecatraining, waar we je klaarstomen om op je eerste werkdag als een echte Hero te werk te gaan!

Salaris

Zonder horeca-ervaring Met veel horeca-ervaring
Leeftijd 21+ € 15,75 € 16,52
Leeftijd 20 € 13,47 € 14,24
Leeftijd 19 € 12,05 € 13,00
Leeftijd 18 € 10,74 € 11,75
Leeftijd 17 € 8,96 € 9,51
Leeftijd 16 € 7,71 € 8,80

*salaris incl. vakantiegeld

Aanmeldformulier

Step 1 of 5