Restaurantmanager bij WAVES

Restaurantmanager bij WAVES: Waar Leiderschap en Gastvrijheid Samenkomen

Jouw match:
Een doorgewinterde horecamanager en mentor.
Gedreven door gastvrijheid en een ware teamspeler.
Bruisend van enthousiasme, operationeel meester, en ondernemend van geest.

Direct solliciteren

Wat je kunt verwachten:

  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen € 2.650,- en € 3.000,-, en dat is nog exclusief fooi.
  • Een uitstekende balans tussen werk en privé, met de meeste werkdagen van 10:00 tot 18:00 of 11:00 tot 19:00. (!!!)
  • Een schitterende positie met ongekende vrijheid en verantwoordelijkheid, binnen een van de meest Iconische hotels van Nederland.
  • Collectieve bedrijfsfitness, want we zorgen graag voor jouw welzijn.
  • Compensatie voor de feestdagen waarop je werkt.
  • Reiskostenvergoeding om het leven gemakkelijker te maken.

Jouw Expertise: Jij bent de beheerder van zowel ons restaurant als ons team. Je begrijpt de essentie van WAVES en zorgt er dagelijks samen met je team voor dat onze gasten een onvergetelijke ervaring hebben en met een glimlach vertrekken. Je bent een operationele legend, proactief, overtuigend en benaderbaar. Op het gebied van kwaliteit en gastvrijheid sta je geen compromissen toe. Jij brengt harmonie en consistentie in het hele restaurantteam en weet wanneer je moet coachen en wanneer je moet sturen.

Jouw Taken: Als Horecamanager van ons restaurant ben je de eindverantwoordelijke en geef je leiding aan het bedieningsteam, waarbij je in goed contact met jouw collega’s in de keuken opereert. Je bent graag aanwezig op de werkvloer, behoudt het overzicht en garandeert de ultieme gastbeleving zodra onze gasten binnenkomen. Dankzij jouw positieve coaching halen je medewerkers het beste in zichzelf naar boven om de hoogste kwaliteit en service te bieden. Je hebt er plezier in om je passie voor de horeca te delen en je collega’s te empoweren. Uiteraard zijn er ook tal van andere verantwoordelijkheden. Je beheert het personeelsbeleid, de administratie en budgetten én de personeelsplanning met gemak. Taken zoals roosters maken, bestellingen plaatsen, HACCP-richtlijnen volgen en sollicitatiegesprekken voeren zijn jou niet vreemd – je hebt er ruime ervaring mee. Daarnaast houd je nauwlettend toezicht op het behalen van de doelstellingen van jouw restaurant en stuur je de locatie aan op basis van KPI’s. Samen met het managementteam brainstorm je over de voortgang en de ontwikkeling van het restaurant, en hoe het nog beter kan. Je rapporteert aan de F&B-manager en de (assistent) General Manager.

Wanneer kun je beginnen? Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte sollicitatieprocedure kun je direct aan de slag!

Sollicitatieformulier

Step 1 of 5