Allround kantoormedewerker voor partycentrum evenementen locatie

Local Heroes zoekt een allround kantoormedewerker voor partycentrum evenementen locatie.
Ben jij de (tijdelijk met kans op vast) office kracht? Als energieke manager van alles beschik je over een vriendelijk en gastvrije uitstraling en goede communicatieve vaardigheden. Social media kent geen geheimen voor je en in alles dat jij vanuit kantoor oppakt ontzorg en assisteer je de operationele kant van het bedrijf.

Direct solliciteren

Jou werkzaamheden:

Je beheert de binnenkomende telefoonlijn, beheert zelfstandig de website (wordpress) en social media kanalen. Dit zijn voornamelijk Facebook, Instagram en Linkedin.
Social Media
Dit bestaat onder andere uit het bedenken, schrijven en ontwerpen van interactieve en informatie posts voor onze doelgroepen. Je krijgt de vrijheid om een social media plan samen te stellen met als doel het aantal likes en volgers op onze kanalen te verhogen. Dit moet uiteindelijk leiden tot meer website bezoek en een verbetering van onze naamsbekendheid en imago.
Je krijgt de ruimte om zelf analyses te maken en verbetervoorstellen aan te dragen. Ook mag je tijdens deze stage zelf contact onderhouden met de klanten. Je stelt vragen en zorgt ervoor dat je die informatie bemachtigt om aantrekkelijke posts te creëren.
Tijdens je werk staan er collega’s klaar om met je mee te denken. We verwachten wel een (pro)actieve en gemotiveerde houding met veel eigen inbreng.
Website
Daarnaast ga je jouw bedachte content ook geschikt maken voor onze website en als nieuwsberichten op onze website plaatsen. Je denkt mee hoe we onze website kunnen optimaliseren en het gebruiksgemak kunnen verbeteren.
Daarnaast pak je de dagelijkse taken die er op kantoor binnenkomen zo goed mogelijk op en informeert de bedrijfsleiding over alle belangrijke zaken die op korte termijn een beslissing behoeven.

Sollicitatieformulier

Step 1 of 5