Zelfstandig werkend kok voor VIP-keuken

Zelfstandig werkend kok voor VIP-keuken

Local Heroes zoekt een zelfstandig werkend kok / chef-kok voor een private residence VIP-keuken.

Heb jij professionele ervaring als kok in de Arabische keuken? Kook jij vanuit jouw hart en zorg je dat ieder gerecht prachtig gepresenteerd en fantastisch op smaak jouw keuken verlaat? Maak jij met hetzelfde gemak een mooi ontbijt, een zakelijke lunch of een luxe diner, waarbij jij rekening houdt met de wensen van jouw VIP(‘s), altijd halal kookt, zelf verantwoordelijkheid draagt voor alle hygiëne-eisen en jouw keuken strak en netjes achterlaat na iedere maaltijd?

Hou jij ervan om lekker zelfstandig aan het werk te zijn ver weg van de hectiek van een à la carte restaurant en zie jij jezelf werken in een dubbelrol waarin jij jouw keuken deelt met een collega zodat er altijd ontbijt, lunch en diner geserveerd kan worden?

Dan is dit jouw kans om op hoog niveau jouw culinaire carrière verder vorm te geven zonder de stress en hectiek die past bij een horecalocatie die je waarschijnlijk gewend bent.

Direct solliciteren

Jij:

  • Vindt jij het geen probleem om af en toe wat extra uren te maken en soms een weekje rust te pakken, op het moment dat jouw VIP niet thuis is.
  • Hebt uitstekende beheersing over de Engelse taal, Arabisch is een pré.
  • Komt altijd jouw afspraken na en bent een man/vrouw van je woord.
  • Kan creatieve gerechten neerzetten maar ook prima met recepturen werken voor constante smaak.
  • Hebt een representatief voorkomen en bent uiterst discreet.
  • Beschikt aantoonbaar over ervaring in de Arabische keuken.
  • Ziet een uitgebreide screening en verklaring omtrent gedrag niet als een belemmering voor een eventueel dienstverband.

Is bovenstaande op jouw lijf geschreven? Twijfel dan geen moment en solliciteer vandaag nog op deze prachtige kans en wie weet sta jij straks op hoog niveau jouw culinaire kunsten te vertonen binnen deze statige omgeving in Den Haag.

Sollicitatie formulier

Step 1 of 5