Receptie Medewerker

Bent u op zoek naar een professionele receptie medewerker om te werven voor uw bedrijf? Bij Local Heroes bieden wij al ruim tien jaar ervaren en klantgerichte receptie medewerkers die zorgen voor een warm welkom en uitstekende service aan uw bezoekers en klanten.

Waarom kiezen voor onze receptie medewerkers?

Onze receptie medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om te voldoen aan de hoogste standaarden. Ze beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, organisatorisch talent en een klantgerichte instelling. Bovendien hebben wij een erg voordelige inleenfactor, waardoor u kosten bespaart.

Receptie Medewerker aanvragen Direct solliciteren

Onze dienstverlening

Selectie en werving: Wij selecteren de beste kandidaten op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Tijdelijke en permanente plaatsingen: Of u nu op zoek bent naar tijdelijke vervanging of een vaste kracht, wij bieden flexibele oplossingen.

Directe overname mogelijk: Naast tijdelijke plaatsingen kunt u ook kiezen voor werving met directe overname.

Kwaliteitsgarantie: Al onze receptie medewerkers zijn zorgvuldig gescreend en beschikken over de benodigde ervaring. Daarnaast leren we graag meer over uw organisatie en bedrijfscultuur, zodat ook op dit niveau de match klopt als een bus!

Neem contact met ons op: Bent u geïnteresseerd in het werven van een receptie medewerker? Neem dan contact met ons op via 0703588889 of vul ons formulier in. Ons team staat klaar om u direct te helpen bij het vinden van de gedroomde kandidaat.

Receptie Medewerker aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel

  • Één uitvraag duurt minimaal 4 uur.
  • Deze aanvraag is nog geheel vrijblijvend.

Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: LocalHeroes.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en LocalHeroes.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.