Horeca Baan Vacature

Horeca Baan Vacature

Eindelijk is het weer zo ver! De terrassen zijn weer open en de wereld gaat langzaam van het slot. Kan jij ook niet meer wachten om weer in de horeca te gaan werken? Heb jij zin om samen met een team van energieke en gezellige horeca helden een geweldig evenement neerzetten of jouw gasten een fantastische ervaring bieden? Dan kun jij dat vanaf vandaag weer bij ons komen doen! Pak jouw Horeca baan vandaag!

Heb je al horeca ervaring, heb je een gastvrije instelling? en omschrijf je jezelf als een vrolijke teamspeler? Wil je graag werken wanneer dit jouw uitkomt? Dan is dit de baan voor jou!

Horeca Baan aanvragen Direct solliciteren

Wie zijn wij

Local Heroes is hét High End horeca uitzendbureau van Zuid Holland. Als echt A-label, staan wij voor een goed loon, toffe jobs, serieuze opdrachtgevers, leuke collega’s en gezellige borrels, een ijzersterk ontwikkelingstraject en extra’s (borrels feestjes en fun!).. Met een aantal doorgewinterde Horeca Helden op kantoor begrijpen wij de branche door en door.

Naast vaste opdrachtgevers, organiseren wij zelf ook evenementen. Je werkt dus tijdens feesten, diners, recepties, evenementen, bruiloften en partijen. vrolijke mensen nóg blijer maken wordt straks dus jouw job!

Met de Local Heroes Academy leer jij nog meer uit jezelf halen. je kunt o.a. trainingen volgen die van jou een ervaren wijkloper maken, of barista, bar en cocktail ervaring opdoen.

Wil je meer uit jezelf halen? je kunt binnen de organisatie doorgroeien tot senior, supervisor, development coach, party manager of locatie manager. Maar ook een fijne zomer job als terras medewerker is een prima manier om dit seizoen lekker bij te verdienen.

Klinkt dit ook als muziek in jouw oren?

solliciteer dan vandaag nog op deze horeca baan en geef kort aan waarom jij vindt dat je een aanwinst voor het team bent!

Aanmeldformulier

Step 1 of 5

Horeca Baan aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel

  • Één uitvraag duurt minimaal 4 uur.
  • Deze aanvraag is nog geheel vrijblijvend.

Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: LocalHeroes.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en LocalHeroes.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.