Lunch Cateringmedewerker

Ben jij een ouder met kind die op zoek is naar een leuke baan? Waarbij je eerste op jouw gemakt de kinderen naar school kunt brengen en op tijd klaar bent om ze na school weer op zelf op te halen? Wil je graag werken bij een gezellig en bruisend bedrijf waar jij de held/heldin van de lunchpauze bent? Dan is Local Heroes op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Lunch Cateringmedewerker bij Local Heroes werk je van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 14:00 uur, zodat je de rest van de middag vrij hebt om leuke dingen te doen met je gezin.

Jij zorgt ervoor dat de kantoorlunch zorgeloos genieten is en dat alle medewerkers weer met een voldaan gevoel aan het werk gaan. Jij bereidt heerlijke biologische salades, verwarmd soepen en presenteert deze op een chique manier. Het oog wilt natuurlijk ook wat. Je zorgt ervoor dat de lunchruimte schoon is en na afloop alles klaar staat voor de volgende dag.

Wat bieden wij?

Als jonge ouder weet je als geen ander hoe belangrijk een goede en gezonde lunch is. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om onderdeel te zijn van ons snelgroeiende en middelgrote bedrijf, waar je een vastigheid hebt van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast krijg je een bruto salaris van € 14,50 (!!) inclusief benefits met daarbij nog eventuele reiskostenvergoeding.

Wie ben jij?

  • Jij kunt goed zelfstandig werken;
  • Enige ervaring in de catering is een pré; je houdt er in ieder geval van om in de keuken te staan;
  • Je vindt het leuk om een praatje te maken met jouw collega’s op locatie;
  • Proactief, gemotiveerd, maar vooral enthousiast;
  • Je hebt een HACCP-certificaat op zak of je bent bereid een cursus (een dag) te doen.

Solliciteren? Heb jij al zin om aan de slag te gaan als Lunch Cateringmedewerker? Leuk! Vul je gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een kennismaking.” Bij Local Heroes ben je niet alleen een Lunch Cateringmedewerker maar ook een belangrijk onderdeel van ons team. We hopen snel van je te horen!

Sollicitatie Formulier

Step 1 of 5