Receptie organiseren

Receptie organiseren

Receptie organiseren

Receptie organiseren? Local Heroes is dé ervaren receptie event planner waar u naar zoekt!  

Het recept voor een geslaagde receptie organiseren is lekker eten, gastvrij horeca personeel, passende decoratie, memorabele entertainment en de gezelligste gasten. U regelt de gasten en Local Heroes regelt de rest! Vul onderaan de pagina het geheel vrijblijvende aanvraagformulier in en kies welk arrangement u wilt en zie gelijk de kostprijs ernaast. Onze partplanner neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de jubileum met u door te lopen. Een receptie organiseren was nog nooit zo gemakkelijk met Local Heroes.

Receptie Organiseren aanvragen Direct solliciteren

Drankarrangement

U heeft de keuze uit vier verschillende drankarrangementen. Of u nou een non-alcoholisch drankarrangement wilt of een extra luxe drankarrangement met cocktails en een cocktail shaker alles is binnen een klik geregeld met het invullen van ons aanvraagformulier. Allen vier de drankarrangementen zijn inclusief glaswerk, barpersoneel, lege glazenafhaler, drankkoeling, bartafels en natuurlijk het door u gekozen jubileum drank!

Prijslijst Drankarrangement

Bites & Snacks

De juiste bites & snacks maken uw jubileum arrangement compleet. Vul in ons aanvraagformulier welke Bites & Snacks u wilt dat wij voor uw gasten serveren en Local Heroes regelt het! Allen bites & snacks zijn inclusief horeca personeel dat de hapjes bereidt en rond serveert aan al uw gasten.

Over ons

Local Heroes is daar waar herinneringen worden gemaakt! Die mooie bruiloft, dat mega bedrijfsfeest of dat ene fantastische event, waar mensen jaren later nog aan terug denken.

Wij zijn het Haagse A-label horeca leverancier. Buiten het verzorgen van ervaren horeca medewerkers in zowel medewerkers bediening, barmedewerkers en keukenmedewerkers zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van elk event. Met onze vertrouwde connecties valt alles voor een vriendschappelijke prijs te regelen. Dit houdt de kosten zo laag mogelijk, zonder dat het ten kosten gaat van de uitmuntende kwaliteit!

Geen ene receptie is hetzelfde, dus geven wij u de mogelijkheid om uw eigen georganiseerde receptie volledig in te vullen naar uw wensen. Wilt u een welkomstdrankje, drankarrangement en lekkere hapjes tijdens de receptie? In ons onderstaande aanvraagformulier bieden wij meerderen mogelijkheden aan op het gebied van Food & Beverage. Door de bij uw aangegeven wensen voor uw receptie stellen wij een gespecialiseerd horeca team samen die zorgen voor een gastvrije sfeer op uw georganiseerde receptie.

Wij van Local Heroes geloven dat een receptie zo sterk is als dé horeca medewerkers die er werken. Een enthousiast, levendig en goed geolied Hospitality Team die klaar staat voor uw gasten, maakt de sfeer op elk event! Laat niets aan het toeval over en laat uw receptie organiseren door Local Heroes!

Local Heroes is hét nieuwe standaard in gastvrijheid.

Receptie Organiseren aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het arrangement