Horeca Introductie training

Jaren aan ervaring in de gastvrijheidsindustrie gaven ons de kennis, de vaardigheden en het inzicht. In samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelde wij vervolgens de Local Heroes Academy. Een platform waarbinnen wij stapsgewijs mensen inzicht in het Horeca vak aanbieden. De basis horeca training is voor gastvrije starters met relatief weinig ervaring die tijdens de basis horeca training tips en tricks krijgen die hun helpen hun horeca carrière te Kickstarten.

Direct solliciteren

De training

Tijdens deze vier uur durende training leer je alle benodigde basisstappen. De zogenaamde soft- en hard skills van het horeca vak. Het is een enthousiast inspirerend verhaal, waarbij je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en de meest gastvrije versie van jezelf te worden!

Soft Skills
Omgang met gasten, collega’s en opdrachtgevers. Hoe je jezelf opstelt, wat te doen om jouw werk nog leuker te maken.

Hard Skills
In een veilige omgeving leer je zonder druk de belangrijkste vaardigheden die je onder de knie moet hebben om als Horeca Held aan het werk te gaan. Je leert o.a. met drie borden lopen, met een dienblad lopen, bier tappen, maar ook hoe je als banqueting medewerker het verschil zal maken!