Receptie Uitzendkrachten

Heeft u tijdelijk extra handen nodig aan uw receptie? Local Heroes biedt ervaren receptie uitzendkrachten die flexibel inzetbaar zijn en zorgen voor een warm welkom en uitstekende service aan uw bezoekers en klanten.

Waarom onze receptie uitzendkrachten?

Onze receptie uitzendkrachten zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om te voldoen aan de hoogste standaarden. Ze beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatorisch talent. Wij ontzorgen u bij vaste invulling, flexibele aanvulling, verlof of verzuim. Ook bieden wij de mogelijkheid om met een flexkracht te starten en tegelijkertijd een wervingsproces op te zetten voor een langdurige oplossing.

Receptie Uitzendkrachten aanvragen Direct solliciteren

Onze dienstverlening:

Flexibele plaatsingen: Wij bieden receptie uitzendkrachten voor zowel korte als lange periodes.

Deskundige werving: Wij matchen uw wensen met de vaardigheden en ervaring van onze kandidaten.

Directe overname mogelijk: U kunt ook kiezen voor werving met directe overname.

Kwaliteitsgarantie: Al onze receptie uitzendkrachten zijn zorgvuldig gescreend en beschikken over de benodigde kwalificaties en ervaring.

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van receptie uitzendkrachten? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Receptie Uitzendkrachten aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel

  • Één uitvraag duurt minimaal 4 uur.
  • Deze aanvraag is nog geheel vrijblijvend.

Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: LocalHeroes.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en LocalHeroes.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.