Receptie Medewerker

Heeft u een professionele receptie medewerker nodig om uw team te versterken? Bij Local Heroes bieden wij al ruim tien jaar ervaren en klantgerichte receptie medewerkers die zorgen voor een warm welkom en uitstekende service aan uw bezoekers en klanten.

Waarom onze receptie medewerkers?

Onze receptie medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om te voldoen aan de hoogste standaarden. Ze beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, organisatorisch talent en een klantgerichte instelling. Bovendien hebben wij een erg vriendelijke inleenfactor, wat voordelig is voor uw budget.

Receptie Medewerker aanvragen Direct solliciteren

Onze dienstverlening:

Werving en selectie: Wij selecteren de beste kandidaten op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Tijdelijke en permanente plaatsingen: Of u nu op zoek bent naar tijdelijke vervanging of een vaste kracht, wij bieden flexibele oplossingen.

Directe overname mogelijk: Naast tijdelijke plaatsingen kunt u ook kiezen voor werving met directe overname.

Kwaliteitsgarantie: Al onze receptie medewerkers zijn zorgvuldig gescreend en beschikken over de benodigde kwalificaties en ervaring. Als vertrouwde staffingpartner voor gastvrij en F&B gerelateerd personeel beschikken wij over het netwerk en de ervaring om een gedroomde match te maken voor waar het gaat om receptie medewerkers.

Neem contact met ons op:

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een receptie medewerker? Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier.

Receptie Medewerker aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel

  • Één uitvraag duurt minimaal 4 uur.
  • Deze aanvraag is nog geheel vrijblijvend.

Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: LocalHeroes.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en LocalHeroes.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.