Hoofd Catering Medewerker bedrijfsrestaurant

Hoofd Catering Medewerker bedrijfsrestaurant

Hoofd Catering Medewerker bedrijfsrestaurant

Hoofd Catering Medewerker bedrijfsrestaurant

Ben jij opzoek naar een fulltimebaan in de bedrijfshoreca? Heb jij ervaring als catering medewerker/ binnen de bedrijfshoreca en wil jij graag binnen een team van vijf gezellige cateringmedewerksters het aanspreekpunt zijn, zodat naast de lunch ook de vakanties onderling perfect verzorgd zijn?

Lees dan snel verder! Wij zijn opzoek naar een supervisor bedrijfscatering/ hoofd catering medewerker voor een organisatie van 60 medewerkers.

Jij komt te werken binnen een team van vijf gezellige dames, waarmee jij samen dagelijks voor een aantal personeelsleden ontbijt (rond 10:30) en lunch verzorgd.

De lunch bestaat uit een dagverse salade die jij samen met jouw collega’s verzorgd. Daarnaast legt het team alle vers bezorgde broodjes en het beleg klaar voor alle personeelsleden.

Gedurende de dag bied jij alle personeelsleden een lekke kop koffie en thee aan. En zorg t het team er uiteraard voor dat alles er netjes, schoon en representatief bij staat.

Kortom; een overzichtelijke en mooie functie binnen een prachtig bedrijf met een gezellig team van cateringmedewerksters.

Mocht je na het lezen nu nog steeds twijfelen dan haalt het salaris jou vast en zeker over de streep! We bieden 2.800 tot 3.300 per maand aan, o.b.v. kennis en ervaring en opleiding, waarbij een vast contract des gewenst tot de mogelijkheden behoord! Dus solliciteer vandaag nog, met jouw CV inclusief foto en wordt onze nieuwe hoofd Catering medewerkster bedrijfsrestaurant!

Direct solliciteren

Aanmeldformulier

Step 1 of 5