Bedrijfsfeest Organiseren

Bedrijfsfeest Organiseren

Bedrijfsfeest Organiseren

Snel, Voordelig en gemakkelijk een bedrijfsfeest organiseren doet u bij Local Heroes.

Wilt u uw personeel motiveren, contact laten maken met elkaar, teambuilding creëren, elkaar leren kennen en plezier laten maken? Organiseer een bedrijfsfeest! Local Heroes is de ervaringsdeskundige op het gebied van bedrijfsfeesten organiseren. Wij verzorgen uw gehele bedrijfsevenement voor uw personeel en zorgen dat alles geregeld is. Op ons slimme aanvraagformulier kunt u zelf direct kiezen welke dranken en hapjes arrangement u het liefst geserveerd ziet op uw bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest Organiseren aanvragen Direct solliciteren

Over ons

Local Heroes is het Haagse A-label horeca leverancier. Buiten het verzorgen van ervaren horeca medewerkers in zowel medewerkers bediening, barmedewerkers en keukenmedewerkers zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van elk evenement.

Door uw aangegeven wensen voor uw bedrijfsfeest stellen wij een gespecialiseerd horecateam samen die zorgen dat de gehele dag en/of avond vlekkeloos verloopt. Wij van Local Heroes geloven er in dat de gezellige sfeer op een bedrijfsfeest wordt gecreëerd door de horeca medewerkers die gastvrij klaar staan voor al uw collega’s.

Wilt u bij uw bedrijfsfeest een welkomstdrankje, band, barbecue en/of garderobe? Of toch liever een walking diner met een DJ. Geef het aan in ons slimme aanvraagformulier en wij regelen de rest! Met onze connecties valt alles voor een vriendschappelijke prijs te regelen. Op deze manier houden wij de kosten laag zonder dat het ten kosten gaat van onze vertrouwde kwaliteit.

Local Heroes is de nieuwe standaard in gastvrijheid.

Drankarrangement

Wij hebben vier verschillende drankarrangementen waaruit uw kunt kiezen voor uw bedrijfsfeest. Het non-alcoholische drankarrangement, het Hollands gedestilleerd drankarrangement, het Luxe drankarrangementen en het Extra luxe drankarrangement.

 

Hapjes arrangement

Wilt u dat wij op uw bedrijfsfeest diverse hapjes rondbrengen? Kies zelf welke bits & snacks u het liefst tijdens uw bedrijfsfeest ziet rond gaan en maak uw bedrijfsfeest compleet!

Walking Diner

Is uw event meer richting het diner dan is een walking diner de trendy manier om al uw medewerkers van eten te voorzien. Bij een walking diner geeft u uw gasten de mogelijk om met iedereen te communiceren terwijl onze culinaire hapjes wordt rondgebracht door ons horeca personeel. Het is dé informele manier om culinaire te eten. De gerechten worden door ons ervaren horeca personeel geserveerd en worden door de chef op locatie bereid. De gerechten zien er culinair uit en worden met bestek, servet en schaaltje geserveerd, waardoor de gerechten gemakkelijk te consumeren zijn. Kiezen zelf welk arrangement u wilt en kies later welke  culinaire gerechten u wilt dat wij bereiden tijdens uw bedrijfsfeest.

Waarom op eigen locatie? 

Wanneer een personeelsfeest op eigen locatie wordt georganiseerd hoeven de kosten niet worden meegerekend in de vrije ruimte. U bespaart binnen de vrije ruimte een eventuele eindheffing van wel 80%! Wilt u toch een andere locatie voor uw bedrijfsevenement? Geen probleem! Vul alsnog onderaan de pagina het aanvraagformulier in, zodat we later in goed overleg de locatie kunnen bepalen. U kunt zelf direct kiezen welke drankjes, hapjes, entertainment en horeca personeel u wilt op uw bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest Organiseren aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel