Yum Workshop Master

Door de toenemende vraag naar onze workshops,
zijn wij op zoek naar Yum Workshop Masters!

Yum Meets Scrum is een lichtgewicht businessgame in de vorm van een kookworkshop. Waar koken het middel is om professionals en teams van minimaal 10 deelnemers te laten werken aan tastbare individuele & gemeenschappelijke doelen.

Het is de snelkookpan waar teams de kracht van Agile Scrum ervaren en op een FUN, energieke en smakelijke wijze. De workshop wordt begeleid door 2 professionals met ieder een eigen aandachtsgebied. Enerzijds het kookproces, anderzijds de kookworkshop als toets op de onderliggende veranderopgave.

Door de toenemende vraag naar onze workshops zijn wij op zoek naar Yum Masters. Wil jij ook onderdeel uitmaken van onze Yum Meets Scrum community en actief een bijdrage leveren aan onze workshops, dan is dit jouw kans!

Yum Master Kookproces

Kookproces
In deze rol begeleid je het kookgedeelte van de workshop.

Receptuur
Je zorgt ervoor dat elk team de juiste ingrediënten en apparatuur ter beschikking heeft om op basis van de YMS-receptuur het gerecht te bereiden.

Tips & Tricks
Je geeft tips en tricks aan de teams, maar kookt niet zelf. Jij zorgt ervoor dat het koken FUN is en dat iedereen uiteindelijk lekker eet.

Passie
Je hebt passie voor koken & lekker eten en hospitality. Oprechte interesse in mensen en wat hen beweegt. Sterke affiniteit met het Agile Scrum gedachtengoed.

Jij
bent HBO+ opgeleid of op weg een bachelor te behalen. Bent representatief, communicatief vaardig, staat stevig genoeg in jouw schoenen om in een zakelijke workshop en coaching omgeving met senior professionals het voortouw te pakken wanneer de situatie daar om vraagt.

Aanmeldformulier

Step 1 of 5