Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Bij Local Heroes begrijpen we als geen ander dat ook de liefde voor de zaak door de maag gaat. Niets is zo fijn als op een drukke werkdag te kunnen ontspannen bij het bedrijfsrestaurant, waar je vriendelijk wordt verwelkomt door een vertrouwde cateringmedewerker, die jouw verassende, afwisselende en gezonde lunch als zijn of haar persoonlijke uitdaging ziet. Een goed bedrijfsrestaurant met het juiste personeel is daardoor cruciaal voor de productiviteit van de gehele organisatie. Wij van Local Heroes begrijpen dit als geen ander en doen er dan ook alles aan om de juiste cateringmedewerker in te zetten binnen uw bedrijfshoreca.

Bedrijfscatering aanvragen Direct solliciteren

Onze recruiters werven medewerkers lettend op een aantal factoren:

  • Gastvrij
  • Culinair onderlegd
  • Ervaren
  • Gediplomeerd

Onze werkwijze wijkt af van dat van een gemiddeld bemiddelingsbureau. Bij Local Heroes kiezen we bewust voor ervaren (senior)recruiters, professionals die eerst hun sporen in de hospitality hebben verdiend. Zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten schakelen dus met een chef-kok of horeca held met geruime hospitality kennis én ervaring in de arbeidsbemiddeling. Hierdoor kunnen wij snel en prettig communiceren met alle betrokken partijen en zijn we instaat snel een juiste inschatting te maken aangaande de verwachte werkzaamheden om hier vervolgens de perfecte match op af te stemmen. Deze beroepservaring stelt ons instaat om gastvrijheidstrainingen aan te bieden aan al onze medewerkers, of culinaire inspiratie mee te geven aan cateringmedewerkers of zelfstandig werkend koks. Door deze beproefde aanpak, waarbij hospitality professionals als recruiters en consultants worden ingezet, hebben we al vele organisaties aan een nieuwe collega kunnen helpen. Laat ons weten waar wij u mee van dienst kunnen zijn door ons “slimme” aanvraag formulier in te vullen, of ons even te bellen. Wij kijken er naar uit om u toe te mogen voegen aan onze lijst met tevreden opdrachtgevers!

Heeft u geen volwaardig bedrijfsrestaurant, maar wilt u uw medewerkers graag dagelijks een perfect verzorgde lunch aanbieden, vrij van gedoe, altijd op tijd zodat de lunch écht weer een moment van ontspanning wordt? Bij Local Heroes begrijpen we als geen ander dat liefde door de maag gaat. Dat geldt dus zeker ook voor liefde voor de baas! De lunch is hierdoor van onschatbare waarde, als middel, om uw medewerkers happy te houden. Ontzorg uzelf en uw medewerkers met een perfect verzorgde lunch, waarbij wij garant staan voor bekwaam en betrouwbaar personeel en een gevarieerde en gezonde lunch waar werkelijk iedereen blij van wordt. Stem samen met onze culinair adviseur Tinus Bos het perfecte lunchplan op!

Wanneer er sprake is van spoed, kunnen we in veel gevallen direct een oplossing bieden in de vorm van flexkrachten, waarna wij voor u opzoek kunnen naar een permanente oplossing in de vorm van een ervaren en gediplomeerde cateringmedewerker.

Onze kok(s) en/of cateringmedewerker(s) werken volledig volgens de HACCP richtlijnen, waardoor er nooit meer over de datum producten geconsumeerd worden, producten verkeerd worden (terug) gekoeld of andere zaken voor komen, waardoor de voedsel veiligheid binnen uw organisatie, in het geding komt. Onze kok(s) en cateringmedewerkers verzorgen de inkoop, welke wordt afgestemd op de wensen van uw medewerkers. De lunch zal dagelijks op tijd klaar staan en bestaat naast vers afgebakken broodjes, uit een huisgemaakte salade en een warme soep. Kies voor kwaliteit, zekerheid en duurzaamheid!

Hoe gaan wij te werk?

Wij stellen samen met u en uw medewerkers een culinair plan op. Hierbij staan inkoopbudget, smaak en dieetwensen centraal. Alles vegetarisch of biologisch? Personeel met bepaalde dieetwensen of allergieën? Wij stellen een plan op, waarbij met iedereen rekening gehouden wordt.

Wij stellen een kok of cateringmedewerker aan die dagelijks de verantwoordelijkheid over de lunch draagt. De werkgeverslasten van deze medewerker liggen volledig bij Local Heroes. Is de match met de catering medewerker geen succes? Dan springen wij bij, gaan het gesprek aan en gaan indien nodig opzoek naar een beter passende oplossing.

Kortom, verzeker uzelf van een compleet verzorgde en ontzorgde lunch en benut de productiviteit van uw medewerkers optimaal, zonder ooit nog zorgen over de personeelslunch.

Bedrijfscatering aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel

  • Één uitvraag duurt minimaal 4 uur.
  • Deze aanvraag is nog geheel vrijblijvend.

Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: LocalHeroes.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en LocalHeroes.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.