Werken bij Local Heroes

Ben je scholier of student en ben je opzoek naar Horeca Werk met pit? Of ben jij juist een doorgewinterde horecatijger op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct bij hét A-label in Hospitality Staffing en wordt ook een Hospitality Hero!

Direct Solliciteren Direct solliciteren

Lijkt werken bij evenementen, het strand, bruiloften, terrassen, feesten of andere toffe horeca jobs jou ook zo leuk! Of ben je opzoek naar een fulltime baan in de horeca bij top locaties? Wij van Local Heroes kunnen jou gemakkelijk plaatsen bij jouw droom baan! Heb je er ervaring? Top! Zo niet laat jouw gastvrije zelf bij ons door ontwikkelen bij de Local Heroes Academy en wordt een waren Hospitality Held! Samen met jou creëren we het nieuwe standaard in gastvrijheid.

Wat kun je verwachten?

Inzet, talent en ervaring wordt beloond met een volwaardig salaris. Dus haal alles uit jezelf, haal alles uit elkaar, dan zorgen we met z’n alle voor super tof werk en een salaris dat echte Horeca Helden horen te verdienen!

Sluit je vandaag nog aan bij ons team van enthousiaste Hospitality Heroes en jump start jouw carrière in de Horeca! Interesse? Meld je als de sodemieter aan en kom gezellig op een persoonlijk intake gesprek bij ons op kantoor in Den Haag!

Bekijk hier onze Vacatures

Wat collega's over ons werk zeggen

Ik werk nu 2 maandjes bij Local Heroes en wil er niet meer weg zo leuk is het team! Elke dag zorgen me collega’s voor een leuke dag op het werk. Leuke dingen die ik meemaakte was toen ik tegen een vrouw in het engels “now you can go home and lay under a dekbed” zei iedereen ging helemaal lachen haha. Ik verdien gewoon lekker per uur om te kunnen sparen waar ik van droom, namelijk een opleiding om psycholoog te worden!
Shanaya Jahangier (18)
Ik werk onderhand al bijna 1,5 jaar bij Local Heroes. Daarnaast studeer ik aan Hotelschool The Hague. Local Heroes maakt het voor mij mogelijk om te werken naast mijn studie. De collega's zijn enorm gezellig en dat maakt het werken gewoon ook echt leuk. Daarnaast kan je in het bedrijf goed doorgroeien. Zo heb ik afgelopen jaar ook een eigen event mogen leiden!
Anna van Buuren (21)
Horeca werk was helemaal nieuw voor me sinds 3 maanden geleden toen ik voor Local Heroes ging werken. Dankzij de training en uitstekende begeleiding voelde ik me al snel een horeca Hero! Bij Local Heroes kies ik mijn eigen diensten waardoor ik genoeg tijd heb voor mijn studie en sport. Ook de locaties waar je werkt zijn erg gevarieerd, wat het werk ook gevarieerd maakt. Zo sta je in je nette kloffie in een hotel en de volgende dag in lederhosen op een thema feest.
Jeffrey Spiessens (28)
Ik werk inmiddels alweer een goede 2,5 jaar bij Local Heroes. Ik studeer aan de Hoge Hotelschool in Den Haag en dat is flink aanpoten maar ook ontzettend leuk! Het is voor mij ideaal dat ik geen verplichtingen heb van minimale uren per week werken. Mels, Ingo en Hugo zijn fantastische bazen. Als jij je inzet, best doet, hard werkt en goed voor hun bent zijn ze dat ook voor jou! Ze zijn altijd in voor een belletje, een nieuw idee of een biertje. Work hard and then Play hard!
Celine van der Watering (20)