Over Local Heroes

Bij Local Heroes geloven wij, dat ieder evenement, feest of elke partij, zo sterk is als de horeca krachten, die in directe interactie staan met uw gasten. Een sprankelend, enthousiast en goed geolied Hospitality Team, dat klaarstaat voor uw gasten is doorslaggevend voor het slagen van ieder evenement of elke partij. In onze visie zijn de operationeel actieve medewerkers, vanwege die directe interactie, de meest cruciale succesfactoor in de gastvrijheidsindustrie. Ongeacht de formule!

Vandaar dat deze medewerkers in alles dat wij bij Local Heroes oppakken, de hoofdrol spelen. Wie wij zijn? een Hospitality Staffing & Projecten Bureau met focus op kwaliteit en oog voor detail.

De Local Heroes waarden:

Zoekt u ook getraind, ervaren en gemotiveerd horecapersoneel, dat in staat is het gevoel, de boodschap en de sfeer die bij een evenement of horeca concept hoort over te brengen op uw publiek? Schakelt u daarnaast graag met professionals uit uw eigen vakgebied? Bij Local Heroes hebben niet alleen onze medewerkers uitgebreide horeca ervaring, ook het office team heeft zijn meters op de vloer gemaakt, waardoor we aan een woord genoeg hebben en meedenken over de meest efficiënte personele invulling.

Local Heroes; Uw gespecialiseerde Hospitality staffing & Projecten Bureau, voor en door ervaren Horeca Helden met passie voor gastvrijheid!

Bekijk hier de opties

Wat klanten over ons werk zeggen

Met enige regelmaat zetten wij zowel heren als dames in in de bediening, echte bartenders. Maar ook in de keuken zijn zij een zeer gewaardeerde speler geworden! Fijne samenwerking en goed contact zijn voor ons ook zeker redenen om samen te werken!
Roderick Jongbloed, FB Manager Marriott
Grote complimenten aan zowel het personeel als de organisatie van Local Heroes. Van te voren nog door de planner gebeld om de dag goed door te nemen, daardoor wisten de heroes van Local Heroes zelf tijdens het feest precies wat ze moesten doen! Nogmaals mijn dank voor jullie goede samenwerken en harde inzet!
Kevin Siekmann (Food & Beverage manager) – Carlton Ambassador
Zij hebben de hele week lang alles tot in de puntjes verzorgd en ons enorm geholpen bij een seminar welke wij op locatie hebben gehouden
Michael van der Heijden, Salesmanager Tempo Team
Snel geschakeld bij een aanvraag op korte termijn! De mannen en dame hebben lekker gewerkt, ondanks dat ze elkaar niet allemaal kende werkten ze top samen als team! Bedankt!
Bas van Eck, Eigenaar Van Eck Catering
Wat heeft Local Heroes ons waanzinnig goed geholpen! Ten eerste konden ze eerder komen en gingen ze direct aan de slag. Verder hielden ze alles in de gaten en waren ze super gezellig en vriendelijk. Door Local Heroes hebben wij en onze gasten echt van ons feest kunnen laten genieten. Zonder Local Heroes was dit feest niet zo'n succes geweest!
Kirsten Vos, Eigenaresse Bureau de Haagse Vos
Once again we are extremely happy with Local Heroes! Thank you to Mels, Igno and the team for taking all the organisation of the ANZAC Day breakfast for 200 hungry people out of my hands and taking care of it in such a highly professional and friendly manner. See you again in 2019 or definitely before if I need caterers for a large event.
Joanne McCauley, Executive Assistant to the Ambassador of New Zealand
Local Heroes doet wat hun naam belooft! De offerte was snel binnen, de prijs was scherp en de communicatie verliep soepel. Uiteindelijke werden onze verwachtingen overtroffen. De afsluiting met de borrel was ook goed geregeld. Daarnaast hebben ze alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Echt een aanrader.
Barbara Hensen, Secretaresse Lijn 1