Over Local Heroes

Dé one stop hospitality shop voor horeca- en Hospitality Personeel, catering en evenementen.

Wij leveren horeca personeel, verzorgen catering en organiseren evenementen. Wij zijn georganiseerd rondom ons streven; “van iedereen die in aanraking komt met onze dienstverlening, een stralende glimlach terug krijgen”. Dit bereiken we door met onze oprechte gastvrijheid. En onze passie, toewijding en liefde voor het horeca vak. Om zo de verwachtingen van onze gasten en opdrachtgevers te elke keer weer te overtreffen.

De Local Heroes waarden:

In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een Horeca Uitzendbureau dat hoogste niveau opereert. Dit hebben wij grotendeels te danken aan de Local Heroes waarden: “kwaliteit altijd boven kwantiteit”. Wij kijken op individueel niveau aandachtig naar al onze medewerkers en checken door middel van een persoonlijke intake en een training of zij het in zich hebben om een echte Hospitality Hero te worden/zijn. Wij kijken met evenveel aandacht naar onze opdrachtgevers. Kunnen zij het werk en de sfeer bieden waarbinnen onze Hospitality Heroes het beste uit zichzelf kunnen halen?

Aangezien wij zelf (met onze horeca uitzendkrachten) onze eigen catering opdrachten en events invullen kunnen we beloven dat we alleen maar Hospitality Heroes uitzenden waar we zelf ook graag mee samenwerken. Iedereen bij ons op kantoor werkt met regelmaat zelf ook bij onze opdrachtgevers. Hierdoor kennen we onze klanten als geen ander, weten we waar de behoefte ligt en wat er speelt. We kunnen zo ook onze horeca uitzendkrachten beloven, dat we hen nooit naar een opdrachtgever zullen sturen waar we zelf niet graag zouden willen werken! Dát is de manier waarop wij kwaliteit binnen onze organisatie beheren.

Bekijk hier de opties

Wat klanten over ons werk zeggen

Met enige regelmaat zetten wij zowel heren als dames in in de bediening, echte bartenders. Maar ook in de keuken zijn zij een zeer gewaardeerde speler geworden! Fijne samenwerking en goed contact zijn voor ons ook zeker redenen om samen te werken!
Roderick Jongbloed, FB Manager Marriott
Grote complimenten aan zowel het personeel als de organisatie van Local Heroes. Van te voren nog door de planner gebeld om de dag goed door te nemen, daardoor wisten de heroes van Local Heroes zelf tijdens het feest precies wat ze moesten doen! Nogmaals mijn dank voor jullie goede samenwerken en harde inzet!
Kevin Siekmann (Food & Beverage manager) – Carlton Ambassador
Zij hebben de hele week lang alles tot in de puntjes verzorgd en ons enorm geholpen bij een seminar welke wij op locatie hebben gehouden
Michael van der Heijden, Salesmanager Tempo Team
Snel geschakeld bij een aanvraag op korte termijn! De mannen en dame hebben lekker gewerkt, ondanks dat ze elkaar niet allemaal kende werkten ze top samen als team! Bedankt!
Bas van Eck, Eigenaar Van Eck Catering
Wat heeft Local Heroes ons waanzinnig goed geholpen! Ten eerste konden ze eerder komen en gingen ze direct aan de slag. Verder hielden ze alles in de gaten en waren ze super gezellig en vriendelijk. Door Local Heroes hebben wij en onze gasten echt van ons feest kunnen laten genieten. Zonder Local Heroes was dit feest niet zo'n succes geweest!
Kirsten Vos, Eigenaresse Bureau de Haagse Vos
Once again we are extremely happy with Local Heroes! Thank you to Mels, Igno and the team for taking all the organisation of the ANZAC Day breakfast for 200 hungry people out of my hands and taking care of it in such a highly professional and friendly manner. See you again in 2019 or definitely before if I need caterers for a large event.
Joanne McCauley, Executive Assistant to the Ambassador of New Zealand
Local Heroes doet wat hun naam beloofd! De offerte was snel binnen, de prijs was scherp en de communicatie verliep soepel. Uiteindelijke werden onze verwachtingen overtroffen. De afsluiting met de borrel was ook goed geregeld. Daarnaast hebben ze alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Echt een aanrader.
Barbara Hensen, Secretaresse Lijn 1