Horeca Team Inhuren

Horeca Team Inhuren

Horeca Team Inhuren

U wilt een Horeca Team inhuren voor een evenement, festival, congres, bruiloft of bedrijfsfeest?

Local Heroes verzorgt voor elke partij, event of congres een gastvrij en ervaren Horeca Team. Van Garderobe personeel tot F&B. Zelfs Event Medewerkers, Hostesses en de Keukenbrigade huurt u flexibel in via uw Horeca staffing partner Local Heroes!

Local Heroes heeft ook de Supervisors en Partymanagers ter beschikking die ervoor zorgen dat alle neuzen van het Horeca Team dezelfde kant op staan! Een professioneel en ervaren Horeca Team inhuren begint bij Local Heroes! Voor advies op maat belt u met een van onze Hospitality consultants via 070-3588889. Het overnemen van een (gedeelte) van de bedrijfsvoering, denk aan het leveren van een restaurant team, bedrijfskantine team of terras team, behoort ook tot onze dienstverlening.

Voor inzicht in de kosten vult u, vrijblijvend, ons slimme aanvraagformulier onderaan de pagina in.

Horeca Team aanvragen Direct solliciteren

Wat doet ons Horeca Team

Ons flexibele Horeca Team is zo samen te stellen dat het perfect aansluit op uw partij of event. Samen met onze Partymanager wordt het perfecte Horeca Team, een selectie van onze Hospitality Heroes, samengesteld. Van Supervisor tot Cocktail Ober en van Garderobe Medewerker tot Toiletjuffrouw. Local Heroes levert! Het is ook mogelijk om het totale evenement door Local Heroes te laten verzorgen. Onze Horecamedewerkers zijn ervaren in hun vakgebied en kunnen goed met elkaar samenwerken. De Partymanager is uw contactpersoon tijdens het party/evenement en hoort/begrijpt al uw vragen. Neem voor advies, vrijblijvend, contact op.

Uw voordelen

 • Advies op maat
 • Direct inzicht in de kosten
 • Ervaren Horeca Personeel
 • Gastvrij horeca personeel
 • Gastvrije service
 • Geen verplichtingen
 • Geen werkgeversrisico
 • Samenwerken met een gespecialiseerd Horeca Uitzendbureau

Over ons

Onze persoonlijke aanpak heeft ons in een aantal jaar doen uitgroeien tot gewaardeerde staffing partner, dat op niveau schakelt, meedenkt en opdrachtgevers helpt een nieuwe standaard in gastvrijheid te bereiken. Local Heroes is een A-label in hospitality staffing. Een Horeca Uitzendbureau voor particulieren en bedrijven, dat altijd kwaliteit boven kwantiteit verkiest.

Onze opdrachtgevers kiezen voor Local Heroes, omdat wij staan voor maatwerk. Wij geven u de mogelijkheid zelf direct uw Horeca Team in te huren. Ons Horeca Team hebben wij dusdanig getraind dat zij ervaren horeca helden zijn en u en uw gasten of deelnemers in alle voorkomende werkzaamheden kunnen voorzien. Wij leveren alleen Horeca Personeel waar wij zelf ook mee zouden willen werken en weten ook precies de sterke punten van ons Horeca Team, waardoor wij kunnen adviseren waar binnen uw draaiboek bepaalde horeca medewerkers het beste op hun plek zullen zijn. Local Heroes: De nieuwe standaard in gastvrijheid!

Meer opties voor Horeca Personeel die u bij ons kunt inhuren zijn:

Klik hier voor tien redenen waarom Local Heroes uw Horeca Uitzendbureau is! Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al onze werkzaamheden. Vul hieronder vrijblijvend het slimme aanvraagformulier in en bereken direct online de kosten!

Horeca Team aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel

 • Één uitvraag duurt minimaal 4 uur.
 • Deze aanvraag is nog geheel vrijblijvend.

Extra
 • Glazen

 • Servies

 • Overige Materialen

Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: LocalHeroes.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en LocalHeroes.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.

Misschien ook interessant