Management Route Training

Leidinggevende of manager op jouw visite kaartje is zo veel meer dan “de baas zijn.” Een goede manager hoeft de troef “ik ben de baas en daarom gaat het zo” trouwens zelden te spelen.
Leiding geven in de horeca is allereerst ervaring opbouwen. Wij hebben zelf nog nooit een goede manager ontmoet die geen uitgebreide operationele ervaring heeft.
Een goede leidinggevende geeft het goede voorbeeld, komt op tijd, straalt energie uit, klaagt niet en snapt alle werkzaamheden en processen zelf als geen ander. Daarnaast beschik je over de juiste People skills die er voor zorgen dat het team waarmee je aan het werk bent jou zullen willen volgen.
Pak de rust en gezelligheid wanneer daar het moment voor is, stel haalbare doelen waar medewerkers naartoe kunnen werken. Inspireer en motiveer zoveel mogelijk. Corrigeer op een manier die passend is bij de situatie en de persoon. Laat irritaties binnen het team niet oplopen. Laat gasten nooit iets merken van ongenoegen, frustraties of correcties die moeten plaatsvinden.
In de management route leer je in een aantal coaching gesprekken met een ervaren leidinggevende stap voor stap wat er komt kijken bij jouw rol als manager. Daarnaast wordt je natuurlijk ingezet op diensten waarbij je jouw kennis in de praktijk kunt testen!

Direct solliciteren