Schoonmaak Medewerker

Zoek jij een uitdagende baan in de schoonmaaksector? Wij bieden jou de mogelijkheid om als schoonmaak medewerker aan de slag te gaan in Utrecht voor 20, 30 of 38 uur per week. Als schoonmaak collega ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van openbare ruimtes, kantoren, sanitair en algemene ruimtes. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag en in overleg tussen 7 en 18 uur.

Als Schoonmaak Medewerker Kantoor ben jij verantwoordelijk voor het dweilen van vloeren, legen van prullenbakken, stofzuigen en schoonmaken van kantoren en sanitair. Daarnaast dien je ook voorraad aanvullingen en vervanging van materialen te signaleren.

Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft in de schoonmaak, beschikbaar is en in staat is om zelfstandig te werken. Het is belangrijk dat je werk ziet liggen en beschikt over een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling.

Wat bieden wij jou?

  • Een hoog bruto dag salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Vastigheid, je werkt van maandag tot en met vrijdag
  • Onderdeel uitmaken van een gezellig team
  • Een gezellige werkplek met veel vrijheid om je werk te doen

Als je bij ons komt werken, bieden wij jou een uurloon aan tussen de €12,50 – €14,- per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen.

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op voor een kennismakingsgesprek.

Sollicitatie Formulier

Step 1 of 5