Ontbijt Kok

Ontbijt Kok

Ben jij de vroege vogel die graag de hele middag en avond voor zichzelf heeft? Haat jij net als wij de files en ben je graag buiten de gebaande tijden op de weg? Heb je naar schoolgaande kinderen en wil je hen elke middag zelf ophalen? Of heb je enorm veel hobbys die waarvoor je graag de middag en avond vrijhoudt? Dan is deze baan dé topjob voor jou!

Als ZWK zelfstandig werkend kok ontbijt kok ben jij als eerste keukenkracht aanwezig. Jij maakt van elk ontbijt een culinair feest. Je hebt jou mice en place voor de volgende dag altijd helemaal op orde.

Direct solliciteren

De Job:

Als ZWK-kok ontbijt kok word je onderdeel van een snelgroeiend conferentiecentrum en hotel in Amsterdam, gespecialiseerd in hoogwaardige vergaderingen en internationale congressen met tot wel 1200 deelnemers. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het dagelijkse buffet ontbijt  van dit centrum en werkt met een professioneel team.

Over Ons:

Local Heroes is jouw partner voor hoogwaardige personeelsbemiddeling bij gerenommeerde bedrijven en evenementen. We bemiddelen gekwalificeerd personeel voor tijdelijke en vaste functies. Onze cateringopdrachten op diverse locaties en de ontwikkeling van nieuwe culinaire concepten behoren tot onze expertise. Bij Local Heroes vind je uitdagende en goedbetaalde banen en profiteer je van ons uitgebreide netwerk en ervaren collega’s.

Onze opdrachtgevers kiezen voor Local Heroes vanwege ons maatwerk en onze focus op kwaliteit boven kwantiteit. Wij streven er altijd naar om culinaire verwachtingen te overtreffen. Wil jij ons daarbij helpen? Solliciteer dan nu op deze zelfstandig werkend kok positie als werknemer met vast contract of als zzp/freelance kok, wordt onderdeel van ons netwerkt en sluit je aan bij ons team!

De Ideale Kandidaat:

  • Heeft aantoonbare meerjarige werkervaring in een professionele keuken als zelfstandig werkend kok / hulp kok of ontbijt kok.
  • Is een chef in hart en nieren
  • Kan werken volgens HACCP richtlijnen.
  • Is een voorbeeld voor het team door enthousiasme en een positieve instelling.
  • Is stressbestendig en kan omgaan met deadlines.
  • Is een vroege vogel het werk is van 05:00 a 05:30 tot 13:00-13:30
  • Kan fysiek redelijk wat aan.
  • Heeft een representatief voorkomen en is makkelijk in de omgang.
  • Beheerst de Nederlandse en of Engelse taal.
  • Beschikt over koks papieren.

Jouw Nieuwe Werkplek:

Onze locatie is zeer goed bereikbaar in Amsterdam Zuidwest, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in combinatie met een geweldige werksfeer. Je komt te werken met een zeer enthousiaste en deskundige General Manager (GM), die volgens ons de beste is die we in onze tien jaar ervaring hebben meegemaakt. Deze werkgever biedt talloze doorgroeimogelijkheden en kansen voor iedereen die ambitieus is. Dus, als je ambitie hebt, grijp deze geweldige kans met beide handen aan en solliciteer nu!

Salaris/ tarief

Aan een fulltime functie zit een salaris van 2.450,- tot 2.850,- per maand gekoppeld, met een contract voor een half jaar en zicht op vast contract voor onbepaalde tijd.

ZZP: tussen de 26,75 en 31,50 per uur. Afhankelijk van ervaring en professionaliteit. (Let op ZZPers ontvangen een plaastingsovereenkomst waarbij je voor een maand tot zes weken vooruit zekerheid hebt over jouw uren!

Sollicitatie Formulier

Step 1 of 5