Lunch Kok Medewerker

Ben jij een ervaren en gastvrije professional die op zoek is naar een uitdagende baan in de catering? Sta jij altijd voor iedereen klaar en hou jij ervan om gezellig een praatje te maken tijdens het werk? Local Heroes is op zoek naar een Lunch Kok Medewerker van om ons team in Amsterdam te versterken.

Als Lunch Kok Medewerker bij Local Heroes ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van heerlijke biologische lunches voor een gezellig en klein team van 30/40 medewerkers van maandag tot en met vrijdag. Jouw dag begint om 10:00 uur en eindigt rond 14:00 uur, waardoor je genoeg tijd overhoudt voor jezelf en je familie. Als ervaren professional weet jij hoe belangrijk het is om gasten tevreden te stellen en te zorgen voor een zorgeloze lunchervaring. Met jouw vaardigheden en ervaring in de catering, weet jij precies hoe je de groenten moet snijden, salades moet bereiden en soepen moet opwarmen.

Wij begrijpen dat werken in de catering fysiek uitdagend kan zijn en daarom bieden wij:

  • Een bruto dag salaris van € 70,- (!!) (inclusief benefits),
  • Reiskostenvergoeding
  • Vrije middagen je werkt meestal van 10:00 tot 14:00 uur
  • Bij Local Heroes maak je onderdeel uit van een snelgroeiend en middelgroot bedrijf waar je echt onderdeel van het team gaat uitmaken

Wij geloven in lokale, duurzame producten met oog voor kwaliteit en inspiratie. Zo werken wij samen met leveranciers en boeren die ook een verschil willen maken. Niet alleen op jouw bord, maar ook in de wereld van eten en drinken. En die aandacht en versheid, dat proef je. Wij zorgen voor voedzame producten, maar leveren natuurlijk ook de heerlijkste items voor jouw genietmoment. Want genieten moet altijd het belangrijkste ingrediënt blijven. Daarom begint jouw werkdag altijd met het in ontvangst nemen van onze lunch box die elke dag weer vol is van de lekkerste ingrediënten.

Wat wij zoeken:

Wat wij zoeken:

  • Je bent een ervaren professional met enige ervaring in de catering.
  • Je bent proactief, gemotiveerd en enthousiast.
  • Je hebt een HACCP-certificaat op zak of je bent bereid dit te halen.
  • Je vindt het leuk om een praatje te maken met collega’s en gasten.

Solliciteren: Ben jij de ervaren en gastvrije Lunch Kok Medewerker die wij zoeken? Vul je gegevens in op onze website en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een kennismaking. Local Heroes is een bedrijf dat staat voor diversiteit en inclusie en wij moedigen iedereen aan om te solliciteren.

Sollicitatie Formulier

Step 1 of 5