Pop-Up evenement organiseren

Pop-Up evenement organiseren

Pop-Up evenement organiseren

Wilt u het perfect verzorgde Pop-Up evenement organiseren? Bij Local Heroes bent u aan het juiste adres!

Pop-Up Evenement Organiseren aanvragen Direct solliciteren

Het Pop-Up evenement

Van alle gemakken voorzien en voor elk evenement inzetbaar. Het Local Heroes Pop-Up evenement is de basis van uw onvergetelijke dag. Bent u op zoek naar ervaren horecapersoneel en apparatuur en meubilair voor uw perfect verzorgde evenement? Het Local Heroes Pop-Up evenement voldoet aan al uw verwachtingen en is daarnaast toepasbaar op elk uniek evenement. U hoeft namelijk zelf alleen nog de slingers op te hangen! Vul vrijblijvend ons aanvraagformulier in en krijg direct inzicht in de kosten.

Meubilair en apparatuur

De juiste apparatuur en meubilair is belangrijk om een geslaagd evenement te kunnen organiseren. Bij Local Heroes begrijpen wij dat als geen ander. Organiseert u een groot bedrijfsfeest of juist een intiem feestje thuis? De apparatuur en meubilair van Local Heroes bieden ondersteuning om een geslaagd evenement neer te zetten. Een mobiele bar om de heerlijkste cocktails klaar te maken? Check! Een geluidsinstallatie met prachtige rode loper om het leukste feestje te geven? Dubbel check! Het team van Local Heroes helpt u graag met de organisatie en biedt ondersteuning gedurende het evenement. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

Mobiele bar Partytent 3 bij 3m Statafels met rok
Barbecue incl kolen Partytent 4,5 bij 3m Rode loper
Mobiele biertap Partytent 3 bij 6m Garderoberek
Geluidsinstallatie/boxen Klaptafels Servies
Microfoon Bierbanken Dienbladen

Horecapersoneel

Zoekt u ook getraind, ervaren en gemotiveerd horecapersoneel dat in staat is het gevoel, de boodschap en de sfeer die bij een evenement hoort over te brengen op uw publiek? Geef in ons aanvraagformulier het gewenste aantal horecamedewerkers aan en wij zorgen ervoor dat het perfecte team samengesteld wordt en deze dag voor u klaarstaat.

Diner arrangement 

Wij bieden verschillende diner arrangementen aan die uw evenement compleet maken. Hierbij heeft u keuze uit de onderstaande arrangementen en zijn vanaf 50 personen te bestellen.

  • BBQ-arrangement
  • Indische rijsttafel arrangement
  • Borrelarrangement

Vul direct ons geheel vrijblijvend aanvraagformulier in en krijg direct inzicht in de kosten! Na het invullen van ons slimme aanvraagformulier zullen wij telefonisch contact met uw opnemen om uw Pop-Up evenement te doorlopen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al onze werkzaamheden.

 

 

Pop-Up Evenement Organiseren aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel

  • Één uitvraag duurt minimaal 4 uur.
  • Deze aanvraag is nog geheel vrijblijvend.

Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: LocalHeroes.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en LocalHeroes.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.

Misschien ook interessant