Lunch Cateringmedewerker

Ben jij een ouder met kind die op zoek is naar een leuke baan? Waarbij je eerste op jouw gemakt de kinderen naar school kunt brengen en op tijd klaar bent om ze na school weer op zelf op te halen? Wil je graag werken bij een gezellig en bruisend bedrijf waar jij de held/heldin van de lunchpauze bent? Dan is Local Heroes op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat de kantoorlunch zorgeloos genieten is en wanneer alle medewerkers tevreden terugkeren naar hun werkplek, ruim je de lunchruimte op en zet je alles klaar voor de volgende dag. Je bent bezig met het voorbereiden van de lunch, zoals het snijden van groenten, klaarmaken van salades en het afdekken van de lunchtafel. Daarnaast zorg je ervoor dat zowel de pantry als de lunchruimte schoon blijven en dat je de richtlijnen van de HACCP naleeft.

De Kromhout Kazerne is geen gewone werkplek; het is een plek waar geschiedenis en toekomst samenkomen. De prachtige architectuur en ruimtelijkheid van deze locatie maken elke dag op kantoor komen tot een waar genot. Samen met je 10 collega’s zorg je voor een gevarieerde en gezonde lunch voor ronde de 1000 gasten! Als je op zoek bent naar een baan die niet alleen voldoening geeft, maar je ook laat werken in een omgeving die je elke dag opnieuw zal verwonderen, dan is de Kromhout Kazerne de plek voor jou!

Wat bieden wij?

Als jonge ouder weet je als geen ander hoe belangrijk een goede en gezonde lunch is. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om onderdeel te zijn van ons snelgroeiende en middelgrote bedrijf, waar je een vastigheid hebt van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast krijg je een salaris van € 14,50 (!!) inclusief benefits met daarbij nog eventuele reiskostenvergoeding.

Als lunch medewerker werk jij van maandag t/m vrijdag van 8/9 uur tot 15/16. Dit betekend dat jij op zaterdag en zondag lekker kan genieten van jouw weekend! Je komt terecht in een hechtteam waarin je veel vrijheid krijgt om jouw werk te kunnen uitvoeren.

Wie ben jij?

  • Jij kunt goed zelfstandig werken;
  • Enige ervaring in de catering is een pré; je houdt er in ieder geval van om in de keuken te staan;
  • Je vindt het leuk om een praatje te maken met jouw collega’s op locatie;
  • Proactief, gemotiveerd, maar vooral enthousiast;
  • Je hebt een HACCP-certificaat op zak of je bent bereid een cursus (een dag) te doen.

Solliciteren? Heb jij al zin om aan de slag te gaan als Lunch Cateringmedewerker? Leuk! Vul je gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een kennismaking.” Bij Local Heroes ben je niet alleen een Lunch Cateringmedewerker maar ook een belangrijk onderdeel van ons team. We hopen snel van je te horen!

Aanmeldformulier

Step 1 of 5