Gastvrouw Gastheer Meetings en Events

Gastvrouw Gastheer Meetings en Events

Gastvrouw Gastheer Meetings en Events

Als gastvrouw gastheer meetings en events ben jij verantwoordelijk voor de gehele beleving die jouw gasten ervaren op hun speciale dag, waarbij zij even niet op kantoor zijn. Je hebt jouw gasten vaak een halve of hele dag op bezoek. JIJ kunt dus écht het verschil maken bij hen. Jij regelt samen met jouw collega’s / team van gastvrouwen & gastheren meetings en events, zodat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

Jij: hebt gastvrijheid door jouw aderen stromen. Geniet ervan om er écht voor jouw gasten te zijn. Vindt het een uitdaging om als vast aanspreekpunt jouw contactpersoon en al jouw dag gasten “voor je te winnen”. Je hebt het vermogen om ervoor te zorgen dat al jouw gasten, die bij binnenkomst nog voor de adembenemend mooie locatie, de heerlijke lunch en de op gezonde, ontspannen en duurzame event locatie afkomen, ook de tweede keer dat zij een meeting boeken speciaal voor JOUW zullen terugkomen!

Direct solliciteren

Jij beschikt over:

 • Affiniteit met hospitality en liefst ervaring binnen horeca of MICE industrie
 • Kennis of ervaring als gastvrouw / gastheer is een pre
 • Motivatie om jezelf verder te ontwikkelen binnen de Hospitality & events branche
 • Opgedane werkervaring, waarbij klantcontact centraal staat
 • Een goede werkattitude en komt jouw afspraken altijd na
 • Een representatieve uitstraling en voorkomen

Wij bieden:

 • Een salaris ruim boven Horeca CAO
 • Jouw werkzaamheden op vaste werktijden en werkdagen. Doordeweeks en overdag.
 • De mogelijkheid tot sport en yoga
 • Ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden door trainingen en cursussen die kosteloos tot jouw beschikking worden gesteld.
 • Een geweldige tijd binnen een organisatie die haar afspraken nakomt, de mens vooropzet en van hospitality een vak maakt!
 • Team member benefits! Vrolijke borrels, partyboot trips met collega’s, horeca gerelateerde workshops, binnen een bruisend jong bedrijf, waar elke Hospitality Hero écht meetelt!
 • Werk bij het vrolijkste en gezelligste team van Hospitality & event medewerkers van Nederland!

Over Local Heroes

Al ruim acht jaar is Local Heroes daar waar herinneringen gemaakt worden! Die bruiloft, dat bedrijfsfeest of dat ene fantastische event waar mensen jaren later nog aan terug denken. Daar maak jij straks onderdeel van uit!

Als Haagse netwerkorganisatie actief binnen de Hospitality en evenementen industrie, is ons team van Hospitality Helden actief tijdens grote diners, feesten, meetings, evenementen, festivals en congressen. Overal waar gastvrijheid voorop staat! In alles dat wij binnen Local Heroes aanpakken staat de inzet van onze Hospitality helden, of “Heroes” voorop. Jij kan dus een hoofdrol komen vervullen binnen onze organisatie!

Als gastheer / gastvrouw meeting en events bieden wij jouw werkzaamheden op vaste werktijden en werkdagen. Doordeweeks en overdag! Solliciteer direct op deze gastvrouw gastheer meeting en events vacature en wellicht maken wij binnenkort met elkaar kennis bij ons op kantoor.

Salaris

  Zonder horeca-ervaring Met veel horeca-ervaring
Leeftijd 21+ € 13,95 € 14,97
Leeftijd 20 € 12,64 € 13,60
Leeftijd 19 € 11,60 € 12,50
Leeftijd 18 € 10,15 € 11,05
Leeftijd 17 € 8,55 € 10,06
Leeftijd 16 € 7,71 € 8,88

*salaris incl. vakantie geld

Aanmeldformulier

Step 1 of 5