Catering medewerker Bedrijfsrestaurant in De Lier

Catering medewerker Bedrijfsrestaurant in De Lier

Wil jij graag jouw culinaire ambities blijven waarmaken maar heb je geen trek meer in de stress en hectiek die een a la carte keuken met zich mee brengt? Of ben jij die energieke medewerker die zijn hand er niet voor omdraait om dagelijks voor grote groepen medewerkers iets creatiefs neer te zetten?

Local Heroes zoekt een ervaren kok / catering medewerker bedrijfsrestaurant! Voor een schitterende en professionele keuken bij een groente soorteer centrum in de lier.

Voor een opdrachtgever in de Lier zoeken wij een ervaren kok / catering medewerker, die vijf-zes dagen per week de keuken van het bedrijfsrestaurant bemand. Werktijden zijn van ongeveer 15:30 tot 23:00 ’s avonds. Dagelijks maak jij voor de 100 tot 150 medewerkers een voedzame en afwisselende maaltijd. Daarnaast wordt jou zo nu en dan gevraagd jouw culinaire talenten ten behoeve van de directie aan te wenden. Leuk en steady werk, met een goed salaris en veel regelmaat en duidelijkheid dus!

Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij: Tussen €12,- p.u. en €17,50 p.u. op contract en €20,- tot €26,50 ZZP.

Direct solliciteren

Wie wij zijn?

Local Heroes is een hospitality staffing en evenementenbureau actief in de regio haaglanden. Wij helpen horeca helden met het vinden van de leukste jobs en de mooiste horeca carrières en onze opdrachtgevers bij het invullen van tijdelijke versterking en het vinden van nieuw vast personeel. Daarnaast organiseren we bruiloften, bedrijfs- feesten en evenementen met focus op een culinaire beleving.

Jij krijgt:

  • Goed betaald
  • Snelle uitbetaling
  • Collega’s met expertise
  • Doorgroeimogelijkheden
  • De leukste personeelsfeesten en trainingen

Jij:

  • Hebt minimaal twee jaar ervaring in een professionele keuken
  • Bent In bezit van een rijbewijs, of woonachting in de directe regio van de Lier
  • Afgeronde opleiding als kok is een pré

Sollicitatie Formulier

Step 1 of 5