10 redenen om te kiezen voor Horeca personeel van Local Heroes

1.      Local Heroes is een one-stop hospitality shop. Horeca personeel inhuren? u kunt bij ons direct terecht. Zowel voor bediening inhuren, keuken personeel inhuren als housekeeping personeel inhuren. Daarnaast verzorgen wij catering en organiseren we evenementen.

2.      Wij onderscheiden ons van andere horeca uitzendbureaus, doordat wij met twee benen in ons vakgebied staan. Wij verzorgen zelf evenementen en leveren catering services. Wij zijn intern een opdrachtgever van onze eigen horeca uitzendkrachten.  Hierdoor kunnen wij beloven dat wij Horeca Heroes bemiddelen, waarmee wij zelf ook graag werken.

3.      Wij hebben een persoonlijke aanpak. Wij kennen alle medewerkers persoonlijk, werken met hen samen en weten waar zij sterk in zijn.

4.      De Local Heroes academy maakt van aanstormend talent ware horeca helden. Wij besteden aandacht aan de hard- en softskills van onze medewerkers. Onze horeca medewerkers blijven hierdoor lang uitgedaagd binnen de organisatie. Hierdoor zijn onze Heroes ervaren, capabel en gemotiveerd.

5.      Local Heroes is lokaal georganiseerd. Wij hebben een enorm netwerk in de regio. Hiervan laten we zowel onze opdrachtgevers als onze horeca medewerkers op tal manieren meeprofiteren.

6.      Wij werken met passie, enthousiasme en toewijding voor ons vak. En werven horeca medewerkers waarop dit een aanstekelijke werking heeft.

7.      Onze hedendaagse visie op traditioneel goede service levert een uitstekende balans tussen horeca etiketten, efficiency en kostenbeheersing. Dit resulteert in aandacht voor uw gasten op een manier die hun verwachtingen overtreft.

8.      Wij helpen u het maximale uit uw eigen organisatie te halen met behulp van onze hospitality trainingen en on the job coaching.

9.      U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in het diplomatieke circuit, de arbeidsbemiddeling, catering en evenementenbranche.

10.   Dankzij ons planningssysteem en ons loyaliteitsprogramma betaalt u nooit te veel.