Horeca barman op het strand in Den Haag

Horeca barman op het strand in Den Haag
Wil je deze zomer werken in een super gezellig team op het strand? Knallen samen met jouw collega’s waarbij jij als horeca  barman – barvrouw de biertjes tapt koffies verzorgd en dranken regelt.
Wij zoeken ervaren barmedewerkers en aanstormend talent, dus ook als je graag achter de bar en in de horeca wilt leren werken ben je welkom om te joinen!

Direct solliciteren

Over Local Heroes:

Local Heroes is een Haagse horecanetwerkorganisatie, met een groot aantal professionele horecakrachten en studenten met een horeca bijbaan. We komen onze afspraken altijd na, hebben als motto work like a Hero, play like a super Hero! Dus verwacht gezellige borrels, bedrijfsbarbecues en gezellige tochten op onze partyboot De Pimpelmees! Daarnaast investeren wij in al onze medewerkers. We bieden cursussen, e-learning en horeca certificaten kosteloos aan, zodat iedereen binnen ons netwerk zich kan door ontwikkelen tot ware Horeca Held!

Over jou:

De perfecte kandidaat voor deze bar en barista horecabaan komt zijn of haar afspraken altijd na. Heeft kennis en ervaring opgedaan in de horeca en kan goed zelfstandig werken, maar is ook als teamplayer inzetbaar. Het volgen van een opleiding of een diploma richting horeca is een pre maar geen vereiste. Heb je deze ervaring nog niet maar sta je wel te trappelen om in de horeca te komen werken? Meld jezef dan vandaag nog aan. Wij leren jou binnen no-time de belangrijkste kneepjes van het vak, zodat jij deze zomer lekker kunt knallen op het stand!
Is jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan voor de geweldige bijbaan op het strand. En wordt Horeca barman op het strand in Den Haag!

Salaris

  Little experience Loads of experience
Age 21+ € 13,95 € 14,97
Age 20 € 12,64 € 13,60
Age 19 € 11,60 € 12,50
Age 18 € 10,15 € 11,05
Age 17 € 8,55 € 10,06
Age 16 € 7,71 € 8,88

*salaris incl. vakantie geld

Sollicitatie Formulier:

Step 1 of 5