Over ons

Bij Local Heroes geloven wij, dat ieder evenement, feest of elke partij, zo sterk is als de horeca krachten, die in directe interactie staan met uw gasten. Een sprankelend, enthousiast en goed geolied Hospitality Team, dat klaarstaat voor uw gasten is doorslaggevend voor het slagen van ieder evenement of elke partij. In onze visie zijn de operationeel actieve medewerkers, vanwege die directe interactie, de meest cruciale succesfactoor in de gastvrijheidsindustrie. Ongeacht de formule!

Vandaar dat deze medewerkers in alles dat wij bij Local Heroes oppakken, de hoofdrol spelen. Wie wij zijn? een Hospitality Staffing & Projecten Bureau met focus op kwaliteit en oog voor detail.

Interesse in onze dienstverlening? Laat ons alvast hieronder weten wat voor Horeca Helden jij graag wilt inhuren, geef evt aan of je een pilot zou willen inplannen.

Let op: de hierboven vermelde tarieven zijn leidend voor onze vaste opdrachtgevers. De bedragen in het formulier zijn enkel voor eenmalige (particuliere) evenementen niet van schrikken dus 😏

personeel aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan naar hoeveel horeca medewerkers u opzoek bent en waar we u mogelijk nog meer mee van dienst kunnen zijn. Ons slimme formulier maakt voor u de kosten direct inzichtelijk.

Uw contactgegevens
Het event
Factuuradres
Het horeca personeel

  • Één uitvraag duurt minimaal 4 uur.
  • Deze aanvraag is nog geheel vrijblijvend.

Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: LocalHeroes.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en LocalHeroes.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.