De nieuwe generatie van horeca medewerkers komt eraan. Deze generatie is gewend zijn of haar werk om zijn/haar leven heen te plannen in plaats van andersom. Local Heroes signaleert deze trend en kiest ervoor dit te omarmen. Zo creëert Local Heroes De nieuwe Standaard in Gastvrijheid!

Direct solliciteren

Hoe verzorgen wij dé nieuwe Standaard in Gastvrijheid?

Door een ruim aanbod van opdrachtgevers en jobs die er toe doen, van verschillende niveaus, is er voor iedereen werk dat bij zijn of haar ontwikkeling én agenda past.
Hoe helpen wij u de nieuwe standaard in gastvrijheid te bereiken?

  1. Wij trainen uw en onze medewerkers door middel van de Local Heroes Academy.
  2. De Gastvrije starters worden gekoppeld aan onze doorgewinterde Horeca Helden, waardoor zij geïnspireerd worden om het beste uit zichzelf te halen, snel door  te ontwikkelen en te beseffen wat er van hen verwacht wordt.
  3. De bijbaan loopbaan: Medewerkers die bovengemiddeld presteren, krijgen salaris verhoging, extra taken en meer verantwoordelijkheden.
  4. Onze development coaches zijn operationeel actief en houden de ontwikkeling van de Heroes nauwlettend in de gaten. Het office team volgt deze ontwikkeling op de voet via ons vakspecifieke planning en CRM-systeem.
  5. Planning met Brains: onze hooggeschoolde, betrokken en ervaren planners leveren u advies op maat, waardoor alle Heroes in hun kracht kunnen worden ingezet.
  6. De medewerkers op kantoor hebben allemaal een Hospitality achtergrond, hebben aan één woord genoeg en snappen de belangen die er op de vloer spelen als geen ander.
  7. Als Organisatie verzorgen wij zelf catering partijen en evenementen, waarbij gastvrijheid voorop staat. Hierbij plannen wij uiteraard onze eigen Hospitality Heroes in. Hierdoor kunnen wij u beloven dat wij Horeca Personeel uitzenden waar wij zelf ook graag mee werken.
  8. Een blije medewerker is een gastvrije medewerker en heeft een gastvrije uitstraling!  Daarom investeren wij in al onze Heroes. Dit doen wij door trainingen, ontwikkeling, coaching en doorgroeimogelijkheden. Maar ook gewoon doordat we tof werk aanbieden! Goed zijn voor alle Heroes, zo zijn wij het best betalende Horeca Uitzendbureau! Betalen wij wekelijks uit, komen altijd onze afspraken na, organiseren gezellige etentjes, borrels, bedrijfsfeesten en events. Daarnaast hebben wij een persoonlijke aanpak die van onze organisatie veel meer maakt dan een Horeca Uren Fabriek.
  9. Local Heroes is een netwerk organisatie met een flexibel inzetbaar team van gastvrije Horeca Helden, die voor elkaar, hun gasten en voor u door het vuur gaan!

Wanneer mogen wij úw glimlach zien?